За кандидат-шофьорите

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
survivor

За кандидат-шофьорите

Мнение от survivor »

Човек и добре да живее, накрая може да му се наложи и да вземе шофьорска книжка. Колкото и да го отлатах този момент - уви, ще трябва да се прежаля. Та да ви питам, скъпи съфорумници - мислите ли, че мога да се подготвя успешно с диск, който е свършил работа преди три години и половина :?: Дали нещата са се променили оттогава :?: Иначе от СААК ми препоръчаха две книжки, ама ще ги потърся първо по библиотеките. Ако се окаже че дискът ми е прекалено стар - имате ли някаква идея откъде мога да си намеря някой по-актуален, ама на старо - Амазон, някакви борси или какво :?: Благодаря ви предварително и дано някой от вас не се окаже един ден под колелата ми :? :oops:
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Този апокрифен диск с митологична слава върши работа, но ако знаеш как да го подкараш :wink:

Защо не пробваш със: http://www.saaq.gouv.qc.ca/en/services- ... nnaire.htm
200 въпроса има
canada2003

Niamash nikakav problem !

Мнение от canada2003 »

Diskat koito imash ti e napalno dostatachen .Az uchih po nego i bez da polagam koi znae kakvi usilia minah izpita savsem uspeshno i to ot parvia pat .Da malko po razlichni sa na izpita vaprosite no ako chetesh vnimatelno vsichko e nared.
USPEH ! :wink:
survivor

Мнение от survivor »

Благодаря ви много! Значи този диск бил с митологична слава :lol: Значи залепявам се за компютъра с диска, минавам и въпросите на СААК, и с Бога напред! :eek7:
Joy

Мнение от Joy »

Успех, survivor!
Един ден игра с диска ми беше достатъчен да мина изпита без нито една грешка. Но беше отдавана...Ще трябва да се боря скоро с кормуването- там е по-сериозно... :roll:
Аватар
Aragorn

Мнение от Aragorn »

Това:
http://yd.com/YoungDrivers/default.asp?page_id=24
върши добра работа за теста в Онтарио, предполагам за Квебек и другите посочени провинции - също (ако някой е пробвал, може да сподели). На всяко влизане в теста въпросите са различни (макар че някои се повтарят почти всеки път).
Аватар
janyz

Ji

Мнение от janyz »

DA, AMA NE !!!! Vaprosite na izpita sa dosta po-razlichno zadadeni otkolkoto v diska ,koeto predpolaga goljam risk da sgreshish ! Drugi vaprosi izobshto gi njama v diska !!! Minalata sedmica se javjavah na testa,i imam prjasni vpechatlenija !!!!! Uspeh na kandidatite !!!
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
pumpy

Мнение от pumpy »

JOY написа:Успех, survivor!
Един ден игра с диска ми беше достатъчен да мина изпита без нито една грешка. Но беше отдавана...Ще трябва да се боря скоро с кормуването- там е по-сериозно... :roll:
не е възможно цял ден :shock: :shock: :shock: къде отиде вродената гениалност ?
pumpy

Мнение от pumpy »

признавам си голям съм кретен
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Vav vsika biblioteka ima novijat pravilnik.
kakвото потърсило,такова намерило
survivor

Мнение от survivor »

Още веднъж благодаря на всички отговорили! Оказа се, че след като сме сменили компютрите с по-нови, митичният диск вече няма въргу какво да го отварям, но пък наистина си намерих правилника в библиотеката. Като изпробвам и другите неща, за които сте ми пуснали линкове, надявам се да се справя. Ама за един ден със сигурност няма да бъде :?
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

По бледи спомени, май ни се наложи да инсталираме Windows98, за да пуснем диска.
Даже отнякъде ми беше попаднал некакъв диск, който май се отваряше под ДОС (дано не се бъркам), но изглеждаше по същия начин като това, което после ми предложиха в СААК...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Dino
Модератор

За кой ли път...

Мнение от Dino »

Уффф... ще се наложи май да си открадна малко свободно време и да напиша специална статия за този прословут диск.
После ще помоля Стоян да "ковне" статията с големи букви, така че да се вижда с невъоръжено око.
Преди повече от година предложих решение, след това няколко пъти го писах пак.

За тези, които ползват Windows 2000 или Windows XP - прочетете ТУК.

За ползващите Windows 98 - изпълнете само точка 1, след това запишете на CD файла AUTOEVAL.ISO намиращ се в C:\AUTOEVAL и ето ви го готовият диск.

Надявам се, че ще има полза от поредното подсказване.

Даниел
huba

Мнение от huba »

:D dubul s Dino :)
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Слушайте Dino, там е истината. Неговият вариант е едно към едно с актуалната версия на изпита. Инфо отпреди 2 месеца.
Успех, и да се въртите като заклещени на практиката :)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Заключено