Шампионска лига - знае ли някой как да гледам във Ванкувър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
garfild

Шампионска лига - знае ли някой как да гледам във Ванкувър

Мнение от garfild »

Здравейте. Знае ли някой мога ли да гледам мачовете от Шампионската лига и от Испания във Ван (по сателита или някоя от програмите по кабела, във всеки случай по FOXworldsport не ги дават)?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

tuk ги дават по TSN от 2.30 следобед. ако и там ловите тази програма няма да имаш проблем. само дето при тебе се пада 11.30 сутринта, малко неудобно за ракия, ама бира става. :D по FOX съм срещал немски мачове понякога и испански. има Sportsnet Ontario, a при вас е Pacific- там предават само английските мачове събота сутрин- от 7.30, 10.00 и 12.00 часа. Има и италианска програма TLN koято върти пък само италиански мачове, обикновено 2.30 pm събота и неделя торонтовско време.
айде пъ ти да кажеш как се вика тамошното еврофутбол, тук е Proline и коефицентите са доста по-добри от в Бг.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bp_de

Мнение от bp_de »

мога да ти обясня ка се хаква Dish network :D ( 100% работи -ли4но аз го правих сега като бях в Ван) а там би трябва ло да ги дават - има поне 20 спортни канала.
В тоя пакет( някаде кам 600канала) има бая спортни канали на испански-нали знае6 4е латиносите си падат по футбола и за 1 месец тва дето гледах дават много футбол и то все свясни неста -англииската лига , испанското парвенство, италянското и тн.
но ин4е казано - ли4ни впе4атления- Тв -поне тоя пакет но не вярвам другите да са несто по разли4но-си е пална боза- стра6но сам разо4арован.
Ли4но за мене е НЕДОПУСТИМО -да со пластам за Тв ( е не 4е сам пластал де :D ) и да ми бласкат реклами . но тва си е друга тема :D
Fany
Обратна връзка:

Мнение от Fany »

Moia sin gi gledashe na TSN / 30-ti kanal/ na kabelnata. Nie jiveem v New Westminster.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Fany написа:Moia sin gi gledashe na TSN / 30-ti kanal/ na kabelnata. Nie jiveem v New Westminster.
Миналата година ги даваха, защото нямаше хокей. Тази година има хокей и едва ли в графика на TSN ще остане много място за футбол :(.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

VanBC написа:
Fany написа:Moia sin gi gledashe na TSN / 30-ti kanal/ na kabelnata. Nie jiveem v New Westminster.
Миналата година ги даваха, защото нямаше хокей. Тази година има хокей и едва ли в графика на TSN ще остане много място за футбол :(.
не е така, защото просто има разминаване във времето- мачовете почват в 11.30 предиобед ваше време, а хокейните обикновено са чак вечер към 8 часа, айде ваше време да е 5 следобед. така че споко , ще ги дават, ето вчера ги даваха примерно, директно- Ман.Ю.-Лион
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено