Не можах да намеря отговор във форума на това, което ще ви попитам с този пост.
На 04.10.2005 минах медицинските прегледи. Ако всичко с тях е наред, ще мога ли да получа визата в рамките на 2 месеца, за да пътувам в средата на декември за Калгари?
Имам въпроси относно маршрута, билетите и фирми за резервация.
Засега получавам 2 варианта:
I. 3 смени(4 самолета) на по-ниска цена – около 500 Euro за младеж до 25 години (аз съм на 23) - (Malev & Air Canada: София-Будапеща-Торонто-Калгари);
II. 2 смени(3 самолета) на доста по-високата цена – около 1300 Euro (няма за младежи; Lufthansa: София-Франкфурт-Калгари)
Предпочитам да пристигна в Канада директно в Калгари, а смяната/ите да се в Европа (за да не мъкна излишно багаж в Торонто или Монреал, служебно да ми го прехвърлят по самолетите в Европа, а аз направо да си взема багажа в крайната цел – Калгари)
За 2-посочен ценита са около 1300 Euro, а за 1-посочен 3000 Euro. Това са супер високи цени за мен... Затова моля за вашите отговори:
1. Кои са най-удачните маршрут и авиокомпании?
2. Каква е оптималната цена, защото има най-различни варианти?
3. Коя фирма е лично „проверена” от вас и сте доволни от обслужването и свършената работа по осигуряване на билет. Колко време най-дълго мога да забавя плащането на билета след направената резервация, защото още нямам резултат от медицинските?
Поздрави и успехи на всички!!!