o4akvam skoro da si polu4a medicinskite-ne sam platila taksata ot 820 $.vaprosa mi e koga da platia tazi taksa-kogato mina medicinskite ili kogato polu4a pokanata za visa?
a sasto i za tova-kogato se polu4i pokana za visa-do kolko vreme triabva da se izprati pasporta-poneje moiat izti4a mai 2006,a oktomvri i noemvri imam patuvane izvan Bg-mislia da si go smenia dekemvri(kogato dolu gore o4akvam i pokanata) i poneje ne mi se plasta ekspresno vadene na pasport moje sled kato doide pokanata za visa pasporta da se prati 3 sedmici sled neia.
mersi predvaritelno
taksa za visa i pasporti
-
- Обратна връзка:
Сменяй паспорта преди да го пратиш в Букурещ, защото в самото писмо ще пише че твоя паспорт трябва да има валидност поне една година напред, от датата на поставяне на Виза. Така че ще е необходимо да го смениш. А преди да направиш това за всеки случай си копирай сегашния паспорт, и прати това копие заедно с новия в Букурещ. Някой може да каже че не е необходимо, но аз така направих, и всичко си беше ОК.
А когато получиш писмото, мисля че не е необходимо веднага да пращаш паспорта, но все пак, колкото по-бързо толкова по-добре. И заедно с него пращаш и ОРИГИНАЛНАТА бележка за платената такса от 820$, както и нещата които ти изискват още (ако има такива), те ще са посочени в писмото.
Успех !
А когато получиш писмото, мисля че не е необходимо веднага да пращаш паспорта, но все пак, колкото по-бързо толкова по-добре. И заедно с него пращаш и ОРИГИНАЛНАТА бележка за платената такса от 820$, както и нещата които ти изискват още (ако има такива), те ще са посочени в писмото.
Успех !