До камионорите и тръкерите в Канада.Пмогнете!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
muller

До камионорите и тръкерите в Канада.Пмогнете!

Мнение от muller »

Прощавайте за "интегризмите",но се опитвам да привлека внимание към проблема си.
Бях попитал в една друга тема,но никой не я погледна повече.
Живея в Квебек-град и не искам да чакам 3г. за да мога да уча за книжка.
Знам че може да се изкара такава в Онтарио,но само това знам.Чувал съм разни версии как става,но в крайна сметка по-ясно не ми стана.Мъгла.Има нужда да се разсее.
Моля тези които са го направили,да разкажат.Подробно по възможност:прави1,прави2 и т.н. до изпит.
Има разни фирми в Монтреал които предлагат някакви схеми,заслужава ли си да ги ползва човек?
Същото ме интересува и за Алберта.Там също ли се чака,или това е само в Квебек?
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

...
Последно промяна от As-Iv на Пон Ное 07, 2005 8:32 pm, променено общо 1 път.
muller

Мнение от muller »

Благодаря ти за отговора As-Iv.На тази автошкола звънях,но Николай ще е тук в началото на нември.Говорих с една жена,която ми каза само ориентировъчна цена,но какво включва така и не разбрах(каза ми че трябва да говоря с боса).Не съм се разбързал и ще им се обаждам пак,но ако знаеш как работят,моля те разкажи.Искам да имам някаква представа колко пари ще струва всичко,колко време отнема.Налага ли се да променям местожителството си с всичката останала документация?
Аватар
albatros

Мнение от albatros »

Tuk w Toronto ima hiliadi shkoli bratche. Vzemash Yellow Pages i pochvash da vartish......
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
Заключено