vra6ane na pasportite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mariana koleva

vra6ane na pasportite

Мнение от mariana koleva »

nie si pratihme pasportite v bukuresht s kurier no ne znaem kak 6e se varnat obratno pak li s kurier ili po poshata prepora4ano. molia vi koito znae da mi kage. mersi 4akam . :roll:
pantata

Мнение от pantata »

ами от посолството не знам дали ще платят на куриер да ви ги върне. на мен едно време ми казаха да ги пратя с DHL, но да си платя и за двете посоки при изпращането. и ги върнаха така.
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

az si izprashtah pasportite s UPS i si platih za vrashtaneto predvaritelno,v dvete posoki ,samniavame che posolstvoto shte vi gi izprati za "mersi".Bg posolstvoto v Ca ne go pravi ,ta canadskoto.....
THE LAST LINE OF DEFENSE
kaleko

Мнение от kaleko »

Виждам, че и тук си пуснала същата тема. Съжалявам че трябва пак да те разочаровам, но където и да питаш положението няма да се промени просто в писмото хората си пишат точно и конкретно моят отговор вече го написах и е в vra6ane na pasportite.Надявам се, че питаш преди да изпратиш паспортите в противен звъни до посолството или им пиши е-мейл, ако паспортите вече са ти готови изпрати куриер да ти ги вземе или помоли от посолството да ти ги изпратят по куриер за твоя сметка. Друго не се сещам какво да те посъветвам.
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Заключено