Interview za Study Permit

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
canau

Interview za Study Permit

Мнение от canau »

Zdraveite:) Priet sum v Kanadski Universitet i bih iskal da popitam tuk dali se iziskvat niakakvi dopulnitelni dokumenti za izdavaneto na study permit-a ot kanadskoto posolstvo v Bucharest, imam predvid pri poiskvane, osven obiavenite ot tiah....
Sushto taka me interesuva niakoi dali znae kak proticha interview-to za study permit, kude se provejda i t.n., zashtoto mi predstoi skoro.
Blagodaria na otzovalite se i uspeh na vsichki!
moni

Мнение от moni »

Ne se iziskvat niakakvi dopalnitelni dokumenti osven poso4enite, makar 4e az biah napisal edno cover letter, v koeto obiasnih zashto sikam da u4a v kanada. Intervuto moeto beshe v bukuresht okolo 10 minuti samo po dokumentite. Nishto osobeno.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ne se iskat dopalnitelni dokumenti. Interviewto moje da e v Bukuresht, ako podadesh lichno dokumentite, moje i da e v Sofia, ako gi poadesh ot Bg. no, ako e v Sofiya se chaka poveche, moje bi 2-3 sedmici, ne sam tochno siguren. Az otidoh lichno v Bukuresht. Pone moeto interview beshe dosta kratko. Govorih diriktno s imigracionnata slujitelka, shtoto ne sam fan na prevodachite, v ramkite na 10-15 minuti me pita kade shte ucha, kakvo, zashto sam reshil Ottawa, poiska da vidi originala na bulgarskata mi diploma i obshto vzeto tova beshe. Nakraya mi pojela good luck i mi kaza da ida da si vzema passporta ot gisheto, zaedno s medicinski formulyar, za da moga da si napravya medicinskite v Sofia i kato gi napravya shteli da mi izdadat visa. Uspeh! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено