mobilni aparati

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mariana koleva

mobilni aparati

Мнение от mariana koleva »

moge li da si vzema gms i da prasham sms ot calgary za balgaria s pusnat rouming v bg ot mtel?ima li problemi i kakvi sa te?
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

mama mia

Мнение от mama mia »

аз нещо не разбрах-какъв роуминг какви съобщения ще пускаш?
ако искаш да пращаш съобщения на абонати на мтел регистрирай се в сайта на мтел и пускай колкото искаш,дори и да попучаваш можеш.
би ли обяснила какво искаш точно?
Съединението прави силата!
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Темата ми се струва поражда от неразбиране. Ако имаш Файдо/Роджърс то те имат сключен договор за роуминг между мрежите си с Мтел. Това включва пренос на съобщения.

На страницата на Мтел виждам следното за Канада:
http://www.mtel.bg/mobiltel/roaming/roa ... ntry_id=35
Обаче не ти трябва активиран роуминг, където и да е, за да пращаш СМС. Просто си пишеш СМС със +35988...... и той се получава.

Тук обаче слагам едно НО: това че СМС минават не означава, че се получават на момента :wink: Мтел се правят на интересни и ги препращат на интервали от време. Закъснението може да е както няколко секунди така и 1час.
pantata

Мнение от pantata »

м-у другото да попитам - някой има ли проблем с получаване на SMS от M-Tel към Rogers. Щото аз съм абонат на Rogers и мога да пращам SMS-и в БГ (M-tel), но като приятелите ми от там пращат - аз не ги получавам. С Fido като бях нямах този проблем. Съпорта на Rogers кава, че проблемът не е в техния телевизор, ама май нещо ме будалкат..
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Съпорта ми се струва, че в която и да е фирма е за будалкане. А пък ще е неочакван феномен ако са и компетентни. По въпроса, аз бях с Файдо и наистина, нито натам, нито обратно съм имал проблеми - освен закъсненията.

Така че не знам затова. Сега съм на Върджин и съм страшно доволен. Е СМС директен нямам от БГ, но се спасявам с емейл2смс.
Заключено