Trudov staj...?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
charly

Trudov staj...?

Мнение от charly »

Zdraveite!!Valnuvam se ot tova kak triabva da si dokaza trudovia staz.V predisnite dokumenti sam izpratil kopie na preporaka zastoto ne biah sklucil dogovor-znaete kak e tuk.Sled podavaneto na dokumentite sasto rabotih no v trudovata mi knizka umisleno biah zapisan kato "prodavach" za da mi plastat malko osigurovki.Kak da procediram,dali da pokazvam trudovata si knizka ili da si zamalca.No togava se pritesniavam da ne mi kazat ce ne sam rabotil pochti godina i da mi napraviat problem.Molia Vi za pomost!!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

На интервюто трябва да носиш и да представиш оригиналите на тези документи, които ти удостоверяват действителния трудов стаж и длъжността, която си заемал. Може да представиш трудова, осигурителна книжка, препоръки, служебни бележки от работодател и въобще всички документи, с които можеш да си удостовериш действителния трудов стаж.
Успех!!! :lol:
charly

Мнение от charly »

Blagodaria ti Titi.Ti vinagi se otzovavas na moite vaprosi,mersi mnogo!!! :wink:
Заключено