platena touristi4eska visa za canada??
platena touristi4eska visa za canada??
Imam nijda ot inormazia : ) Znaete li ne6to za firmi v BG koito mogat da ti izvadjat touristi4eska viza za Canada? Blagodarja za otgovorite!
-
Re: platena touristi4eska visa za canada??
Аз не зная, но зная към кого не трябва да се обръщаш за тази услуга - към фирма ЖАНА-Е (или поне докато не разгледаш това-онова от писаното по форума за нея).malerina написа:Imam nijda ot inormazia : ) Znaete li ne6to za firmi v BG koito mogat da ti izvadjat touristi4eska viza za Canada? Blagodarja za otgovorite!
Извинявай, ако тази информация вече я имаш.
Успех!
7 милиона имат щастието да живеят в България. Другите нямат това щастие, но затова пък имат всичко останало.
Blagodarja mnogo, Shtastlivez, za otgovora
Za tazi Jana-E razbrah : )
Ima njakakva firma v Sofia, kojato sre6tu 500 euro ti vadi touristi4eska viza, ne ti obe6tavat 100 %, vzemat parite samo ako uspejat. Iskat si vsi4kite neobhodimi dokumenti.
Za tova iskah da znam njakoi dali e 4uval, ili e vzel taka viza?
Blagodarja

Ima njakakva firma v Sofia, kojato sre6tu 500 euro ti vadi touristi4eska viza, ne ti obe6tavat 100 %, vzemat parite samo ako uspejat. Iskat si vsi4kite neobhodimi dokumenti.
Blagodarja

И какво смяташ да правиш с тази туристическа виза в Ка?
Док........
Неслучайно зададох този въпрос.Не от любопитство!
Просто искам да го предпазя от необмислени действия,като например оставането нелегално в Ка,ако е решил да прави това разбира се.
Не това е начинът да си уреди статусът човекът.
Пък той/тя/, ако иска да споделя...........
Моля,не тълкувайте въпросите ми неправилно!
Док...........
Док........
Неслучайно зададох този въпрос.Не от любопитство!
Просто искам да го предпазя от необмислени действия,като например оставането нелегално в Ка,ако е решил да прави това разбира се.
Не това е начинът да си уреди статусът човекът.
Пък той/тя/, ако иска да споделя...........
Моля,не тълкувайте въпросите ми неправилно!
Док...........
Последно промяна от Doktora на Пон Сеп 19, 2005 4:10 am, променено общо 2 пъти.
TROUBLEMAKER
-
-
- Обратна връзка:
-
posle se chudiat zasto ne ni se smeiat po svetapotrebitel написа:vie dvamata poslednite doktor li si ili koj tam i drugia tova ne e va6a rabota kakvo 6te pravi 4oveka vav Ca....toi vi moli za informacia ane da umuvate mnogo!!!
vse shmekerii praviat balgarite.
Gledal li si onazi angliiska programa za edna planeta Bulgaria, kadeto vsichko e na obratno?
Horata sa se bazirali na nesto, kolkoto po-malko tarikati balgari, tarsesti shmekerii hodiat po sveta, tolkova po-dobre
Daj mi 500 EURO i az shte ti kaga kak se vadi turisticheska viza !malerina написа:Blagodarja mnogo, Shtastlivez, za otgovoraZa tazi Jana-E razbrah : )
Blagodarja

Az bjah s takava + business i ne se predadoh na emigracionnite vlasti , a si hvanah obratnija polet - za svedenie na mnogo znaeshtite po vsichki varposi!