Здравейте!
Преди доста време минахме интервюто като семейство без деца, като аз съм водещ кандидат. Получихме сертификати. Междувременно съпругът ми започна да бие отбой от Канада и преди няколко месеца се отказа окончателно. Аз се примирих с това решение - насила няма как да го накарам да зареже всичко тук и да замине. Обаче сега отношенията ни съвсем се скапаха и сме пред развод. И аз отново си помислих за Канада. Сертификатите ни са валидни още 8-9 месеца и ми се ще да рискувам и да изпратя документите в Букурещ. И възникна следният въпрос: Какво да правя с неговите? Да изпращам (и да плащам) и на двамата, пък той, ако иска да идва, когато (ако) му дадат виза. Или да изпратя само моите? Във втория случай, от Канадското консулство в София ми казаха, че трябва да приложа документ с причина за отказа му. Само, че аз се притеснявам, че такъв документ може да ги накара да отхвърлят и моите документи.
В същото време, ако се разведем, ще имам перфектния документ за неговия отказ, но няма ли това да анулира сертификатите ни, защото сме кандидатствали като семейство, пък сега ще отиде само единият носител на точки?
Ако някой се е сблъсквал с това, моля да ми каже кой е правилният вариант за действие.
Въпрос за отказал се неводещ кандидат, преди визата
- rorcho
- Обратна връзка:
Zdravei !
Zdravei ....
Auuuuu
kak moje taka maja da se otkaje aaaa :luk: :luk: :luk:
Ei slushai me NEDEI DA SE OTKAZVASH ! Nedeite da stavate kato semeistvata, koito kogato poostareiat si vikat : AUUU EHHHH TRIABVASHE DA OPITAME DA EMIGRIRAME I DA JIVEEM TAM PONE ZA NIAKAKAV PERIOD OT VREME !!!
Ima i drug variant ! Otidete pone za 1-2 meseca za da se registrirate tam pak se varnete, tai shte mojete godini na pred da manevrirate m/u BG i CANADA ! ehhhh az oshte ne sam startiral procedurata tai kato iskam da zavarsha niakolko neshta i si mechtaia da me odobriat a drugi hora se otkazvat kato veche sa odobreni ehhhh da vi imam problema
:uhoh:
V kraen sluchei napravi mu zastrahovka jivot i posle :giavol: :crossbones: :luk: :crossbones: :giavol:
Shte plachesh kolkoto da ima i posle :
:krila: :beer2: :krila:
:partytime: :partysmiley:
Ne se otkazvai :saint: :krila: :saint:
Auuuuu

Ei slushai me NEDEI DA SE OTKAZVASH ! Nedeite da stavate kato semeistvata, koito kogato poostareiat si vikat : AUUU EHHHH TRIABVASHE DA OPITAME DA EMIGRIRAME I DA JIVEEM TAM PONE ZA NIAKAKAV PERIOD OT VREME !!!
Ima i drug variant ! Otidete pone za 1-2 meseca za da se registrirate tam pak se varnete, tai shte mojete godini na pred da manevrirate m/u BG i CANADA ! ehhhh az oshte ne sam startiral procedurata tai kato iskam da zavarsha niakolko neshta i si mechtaia da me odobriat a drugi hora se otkazvat kato veche sa odobreni ehhhh da vi imam problema

V kraen sluchei napravi mu zastrahovka jivot i posle :giavol: :crossbones: :luk: :crossbones: :giavol:
Shte plachesh kolkoto da ima i posle :

Ne se otkazvai :saint: :krila: :saint: