Документи за Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
niknik

Документи за Букурещ

Мнение от niknik »

Могат ли да се изпратят документите за Букурещ без да са платени предварително таксите? Ще започнат ли процедурата или не? Ако е наложително да се плати, кое трябва да се плати предварително и кое може да почака?
Благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Със сигурност няма да ти разгледат документите, ако не си платиш таксата за обработка на досие.При изпращането на документите в Букурещ трябва да изпратиш и бележка от банката за внесените такси.Сега е задължително да се платят таксите от 465 щатски долара на човек за възрастен и мисля, че бяха 130 щатски долара за дете до 22 години. Сега може да не плащате таксите за визи-820 щатски долара на човек, като за децата до 22 години, доколкото знам не се плаща виза.Таксата за виза можеш да я платиш и сега с таксите за досие, а може и когато дойде писмото за визи, но тези такси от 465 долара се плащат сега.
Успех!
niknik

Мнение от niknik »

AniK, благадаря за мнението.
Сетих се още нещо. Срока на паспотите ни изтича след 6 м и 10 дни.
Да не би този срок да е недостатъчен. Има ли някакви изисквания в този смисъл?
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Мисля, че няма проблем, че срока на паспортите изтича след половин година, макар че по принцип май трябва да има поне 1 година до изтичането на срока на паспорта.Най-много да ви накарат да си изкарате нов паспорт преди да ви сложат визите.На този етап мисля, че няма проблем.
Успех!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

niknik написа:AniK, благадаря за мнението.
Сетих се още нещо. Срока на паспотите ни изтича след 6 м и 10 дни.
Да не би този срок да е недостатъчен. Има ли някакви изисквания в този смисъл?
Сменяй тескеретата немедленно,чадо.. искат 1-но. лето валидност.......и да не забравиш да им изпратиш ксерокопие на старите заедно с новите...........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
niknik

Мнение от niknik »

Дяконе,
май е ... най-добре да подновя тескеретата и да избягна бъдещи проблеми. Благодаря, ти че ми помогна да взема това решение
Заключено