След дълго мислене и премисляне, със съпругът ми решихме да направим първата крачка към емиграция в Канада, а именно да се захванем с френския.
За съжаление, започваме от абсолютната нула, и като гледам най-добре е да изкараме поне две нива във Френския институт преди да подадем документи.
Някой ходил ли е там на курс? Знаете ли как стоят нещата? Пратих мейл на адреса им, но оттам няма никакъв отговор, сигурно ще им звъня по телефона.
Изобщо всякакви съвети ще са добре дошли относно френския.
Има ли кандидат-емигранти в нашата фаза, които скоро ще започват курс?
Курс по френски във Френския институт - начинаещи?
- galin
- Обратна връзка:
Френски
Здравей, веднага ти отговарям- иди или се обади веднага по телефона на Френския център,защото миналата година записването (става само на определена дата,която те ще ти кажат) за курсове по френски беше в началото на септември, а самия курс за първо ниво (120 лв с учебниците за 94 часа) започна от началото на октомври, и наплива за записване беше много голям. Така ще имаш възможност на избор,да запишеш какъв курс искаш да караш ( съботно-неделен,вечерен и т.н.).Това го знам от личен опит,защото миналата година точно по това време бях на вашето положение,а сега вече чакам визите!!!!! Съвет- пратете си документите за Виена още сега (ако можете естествено) и учете френския, недейте да губите време първо да учите ,а после да чакате датата ча интервю,защото минава време (при нас от датата на подаване на документите до интервюто- точно 8 месеца). Ако ви интересуват повече подробности, просто идвайте на сбирките в София и ще ви разкажем всичко.Успех!!!
- galin
- Обратна връзка:
Среща
HoneyCa срещите в София се провеждат всяка неделя от 16,30 часа на Дървеното (тази неделя 04.09-много почивни дни и хората ще пътуват)) няма да има , но следващата сме на линия. Това заведение се намира в парка "Вл.Заимов" точно срещу бившето "Лиляна Димитрова". Отвори форума на 2 страница, там има тема за срещите в София от coolcody, където е даден линк къде точно е заведението. Ако не се оправиш пиши ми Л.С. с телефон, за да ти обясня.