Transitna UK viza za Canadian Citizen

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
AlexAA

Transitna UK viza za Canadian Citizen

Мнение от AlexAA »

Aбе да бодна един бръз въпрос на вездесъщия форум.
Ще ходя до БГ-то след 4 седмици. На връщане мисля да се спра в Лондон за 23 часа да се напия с едни приятели. Та въпросът ми е: трябва ли да си вадя транзитна британска виза след като съм канадски гражданин? Ако трябва да се вади визата, колко струва и може ли да се изкара на место на Хиитроу?

Наздраве на форума анд донт дринк тоо мач
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

За канадски граждани Обединеното Кралство е безвизово. Дори и да не беше канадски гражданин, щом престоят ти е по-малко от 24 часа, не ти трябва виза - на летището ти удрят виза за 24 часа (доколкото си спомням - безплатно).
Може да хвърлиш едно око и на следния линк: UK Visitors Guidance (INF 2)
Obey gravity ... It's the law!
kosciuszko

Re: Transitna UK viza za Canadian Citizen

Мнение от kosciuszko »

AlexAA написа:Aбе да бодна един бръз въпрос на вездесъщия форум.
Ще ходя до БГ-то след 4 седмици. На връщане мисля да се спра в Лондон за 23 часа да се напия с едни приятели. Та въпросът ми е: трябва ли да си вадя транзитна британска виза след като съм канадски гражданин? Ако трябва да се вади визата, колко струва и може ли да се изкара на место на Хиитроу?

Наздраве на форума анд донт дринк тоо мач
kak moje takiva glupavi vaprosi?
Ti nali uj beshe geolog, ama kato te zapitah nesto, se izmakna tihomalkom
Pincher

Мнение от Pincher »

dokolkoto znam ako imash passport kanadski, a za da go imash triabva da si kanadski podannik ne se iziskva nito turisticheska nito tranzitna viza. tak che smelo napred s passporta - kanadskia estestveno. 8)
:beer: :beer: :beer:
Заключено