Tарся инфо за Ванкувер

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
emokk

Tарся инфо за Ванкувер

Мнение от emokk »

Как е положението вав Ванкувер?Моля дайте ми някаква информация.
Какви са цените на наемите,колко струва да наемеш или да си купиш
2 СТАЕН АПАРТАМЕНТ.Лесно ли се намира работа,кой район на града ще ми препорачате.Трябва ли да имам кола? ще се радвам на всяка информация.Благодаря.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Най-добре питай тук http://www.vanbg.com/
Изображение ... и в темите също!
Аватар
Doktora

Re: Tарся инфо за Ванкувер

Мнение от Doktora »

emokk написа:Как е положението вав Ванкувер?Моля дайте ми някаква информация.
2 СТАЕН АПАРТАМЕНТ.Лесно ли се намира работа,кой район на града ще ми препорачате.Трябва ли да имам кола? ще се радвам на всяка информация.Благодаря.
Драги/или скъпа/ що не си направиш труда да се разровиш в информацията от форумите.Там любезни хора като Ивайло и още много други/нека не се обиждат,че не ги споменавам/ са дали подробна информация за всичко което би те заинтересувало.
Всеки задава същите въпроси като теб,така,че ще видиш истината много пъти.
Док.........
TROUBLEMAKER
maryjoe

da

Мнение от maryjoe »

zdravei
moite vpe4atlenia ot 1 mesez sa
1.Vancouver e skap grad(kazvat go samite kanadzi, koito sa ziveli izvan B.C)
2.Kvartiri ima, po-trudno e ako si s dete ili domasen lubimez
3.Xubavo e da zivees po-blizo do Downtown, ako oste niamas rabota, zastoto vsi4ko ste ti e nablizo
4.Vazno e da mozes da govoris angliiski
5. Trudno e da zapo4nes kvalifizirana rabota....
Ako te interesuva nesto po-konkretno-pitai! A kvartira-1 spalnia i kuxnia moze da se nameri za 600 dolara v prili4en kvartal- West End, Kitsilano,...
Vinagi iskat naema plus damage depozit, koito po zakon ne triabva da bade pove4e ot polovinata mese4en naem. ko nesto konkretno ne te darpa kam Vancouver, Ontario e po-dobre.(Taka kazvat)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

emokk написа:Как е положението вав Ванкувер?Моля дайте ми някаква информация.
Приятелю, въпросите са ти толкова общи, че е изключително трудно да им се отговори конкретно.
Наеми - най-различни. Естествено средното ниво е доста по-високо от това в Монреал, но очевидно има защо да е така.
На въпроса с работата - също отговори колкото искаш. Определено изобщо не е като в БГ. Квалифицирана работа се намира - естествено разликите при различни професии са големи. Както и това, което пише по форумите. Аз например преди да дойда тук почти бях се отчаял от четене по форумите за "състоянието на IT пазара". Когато дойдох тук се оказа коренно различна ситуация, но информацията за това я има в една друга тема :lol:
Кола трябва да имаш задължително, независимо от факта, че аз още не съм си взел, пък вече 5 месеца ще станат :lol: Просто транспорта е много уреден, ако живееш в по-урбанизираните квартали. Всеки ден прекосяването на един океански пролив с ферибот и цели три града ми отнема 45 мин.
Има много добри квартали, но за мен най-добро място си остава първоначалния ми избор - North Vancouver, едновременно спокоен, чист, с много waterfront и с добра комуникация - естествено ако си в Lower Lonsdale и ползваш услугите на ферибота (Seabus).
West End е много добро място за несемейни, търсещи близостта до забавленията и емоциите. Кварталите от южната страна на English Bay не са за всеки джоб поне в началото.
Това е съвсем бегла информация, но всякакви подробности много лесно се намират в интернет - просто сядаш и търсиш ;) :beer:
kostadinz

Мнение от kostadinz »

Аз например преди да дойда тук почти бях се отчаял от четене по форумите за "състоянието на IT пазара". Когато дойдох тук се оказа коренно различна ситуация
какво имате в предвид коренно различна ситуация-може ли да споделите вашите впечатления, че мен живо ме интересуват IT темите (както и пингвините :-) ).
aleksandar

Re: da

Мнение от aleksandar »

maryjoe написа:zdravei
moite vpe4atlenia ot 1 mesez sa
1.Vancouver e skap grad(kazvat go samite kanadzi, koito sa ziveli izvan B.C)
2.Kvartiri ima, po-trudno e ako si s dete ili domasen lubimez
3.Xubavo e da zivees po-blizo do Downtown, ako oste niamas rabota, zastoto vsi4ko ste ti e nablizo
4.Vazno e da mozes da govoris angliiski
5. Trudno e da zapo4nes kvalifizirana rabota....
Ako te interesuva nesto po-konkretno-pitai! A kvartira-1 spalnia i kuxnia moze da se nameri za 600 dolara v prili4en kvartal- West End, Kitsilano,...
Vinagi iskat naema plus damage depozit, koito po zakon ne triabva da bade pove4e ot polovinata mese4en naem. ko nesto konkretno ne te darpa kam Vancouver, Ontario e po-dobre.(Taka kazvat)
Kakvo oznachava, che Vancouver e skap grad - koe po-tochno e po-skapo ot drugite gradove? Kato gledam ne sa kvartirite, hranata predpolagam e pochti ednakva navsiakde, moje bi transporta, detskite gradini ili avto zastrahovkite? Neka niakoi , koito e ot poveche vreme tam da kaje neshto po vaprosa.
Blagodaria!
bp_de

Мнение от bp_de »

aleksandar - опитаи се да 4ете6 между редовете .
ето ти 1 несто за размисал-
единственото място в канада дето през зимата не е-30 е 1 пар4е земя -от океана та горе долу до Хопе на изток и от УСа бордер -до около има няма 100км на север от тая граница.
е колко хора сте предпо4етат студ от -октомври до края на април или -минус 5 градуса мин темп ?
Заключено