Споделям

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Споделям

Мнение от Bydi »

Бих искала да споделя колко е трудно понякога да изразиш откровение пред хора,които не познаваш.Или може би,точно в това е идеята на интернет-връзката-не виждаш,не чуваш...и душата ти се отпуска...Много пъти съм искала да се включа с едно или друго мнение,но комплекса или трудно преодолимият страх от вероятен провал,като че ли винаги са ме стопирали.
Защо реших да пиша...,не знам.Темата не е съществена,но ми помага да се пречупя.
Напоследък проблемите и вътрешните противоричия нарастнаха.
Чувствам се излъгана.
Не се оплаквам,а търся начин чрез общуването да повдигна духа си.
Не говоря ясно и конкретно,но се надявам да посрещна разбиране.
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Късмет Bydi...

Изображение
Аватар
balbi

/??

Мнение от balbi »

Zdravej Bydi!

Kakvo stava ?
Neshto mnogo zle mi zvu4ish???
...
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Здравей, Bydi!!!!!!
Много се радвам, че си се престрашила да напишеш нещо в този форум, защото в него пишат много хора, които си помагат взаимно. Защо да не помогнем и на теб.
Какви са тези страхове и тревоги, които имаш? Защо смяташ, че хората,които са около теб те лъжат? Я, си отвори душата и си живей живота така, както на теб ти харесва най-много, защото е много кратък. Има много неща в този свят, заради които човек си струва да живее. Просто трябва да излезеш от това състояние, в което си в момента. Виж, ако си от София, защо не дойдеш на петъчните сбирки в " Бохеми". Със сигурност ще ти се повиши настроението. Гарантирам ти. Всички хора, които пишат във форума са много готини и ще ти харесат. Повярвай ми. :lol:
div

Мнение от div »

Hi, Bydi!

Hei, davai smelo, pishi- pitai, spodeliai. Nali zatova sme vsichki nie v tozi forum - da se "izslushvame", da si pomagame i okuragavame!
Ta nali vseki ot nas ima i tegki migove :cry:

Haide usmihni se - givotyt e prekrasen! :lol: :lol: :lol:
tochica

Re: Споделям

Мнение от tochica »

...Много пъти съм искала да се включа с едно или друго мнение,но комплекса или трудно преодолимият страх от вероятен провал,като че ли винаги са ме стопирали.

zdrawej bydi , zasto si mislish ce ste se prowalish ? i az imam cesto twoite symneniq , no si mislq ce se preodolqwat crez opiti .
i-net e izklucitelno blagodatna sfera za anonimna komunikaciq - goworish s edin monitor , nqma nikakyw " eye contact " , oswen ako ne go potyrsish izwyn virtualnoto prostranstwo na foruma , t.e. wseki moje naistina da byde kakywto e ili da se predstawi za kakwyto iska da byde , koeto cesto sym wijdala ( ne tuk ) no wse pak..
pojelawam ti uspeh .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Сън
Безмълвен вятър и прозрачен мрак,
летят в небето редом - крак до крак,
особен мирис...вечен кръговрат...
посока изток...кран...площад и прах...

И всичко цветно има край,
видения и смях далеч остават.
Очакваш нещо като РАЙ,
а те със смачкана реалност се сменяват.

Далечен вопъл...думи...суета...
и нищо в крайна сметка - пак лъжа...
носталгия ужасна...пак мираж...
Идеи...Нищо! Мъдрост без кураж...

Отнесен дремеш, мислиш, че летиш,
протягаш длани да се задържиш...
на падаш ненадейно...изведнъж,
усещаш ужас, виждаш се измамен...
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Споделям

Мнение от Bydi »

Благодаря на всички за топлите и окуражаващи думи!
Нямате си напредстава колко ми помогна всеки един от вас!
Тъй като се занимавам с изкуство,бих искала да ви отговоря с думите на Ван Гог: "Не бих дал и грош, ако в него няма нещо дълбоко и истинско"
Благодаря!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Добре дошла!
И идвай на петъчните "Бохемски" сбирки, да не стане като със стария ми приятел Винсент и ухото! :wink:
Поздрави! :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
rumi_bg

Мнение от rumi_bg »

Bydi, признавам си честничко, че прочетох темата ти, поколебах се дали да ти отговоря и натиснах бутона Back. Чак ме досрамя от себе си... И се върнах. Отдавна посещавам форума, имам си любимци в него, следя развитието на процедурите... Рядко изказвам мнение - само когато съм убедена, че няма да подведа никого. Но зададох 2 теми, поставих въпроси, които макар и не толкова важни за всички, на мен не ми даваха покой в продължение на дни... И посрешнах разбиране и успокоение точно в моментите, в които имах неотложна нужда. Не се колебай да се включваш - с мнение или въпрос. Само така ще можеш да помогнеш на някого или да ти помогнат. Защото няма по-голяма самота от тази да плачеш на собственото си рамо...
Руми
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

rumi_bg написа:Bydi, признавам си честничко, че прочетох темата ти, поколебах се дали да ти отговоря и натиснах бутона Back. Чак ме досрамя от себе си... И се върнах. Отдавна посещавам форума, имам си любимци в него, следя развитието на процедурите... Рядко изказвам мнение - само когато съм убедена, че няма да подведа никого. Но зададох 2 теми, поставих въпроси, които макар и не толкова важни за всички, на мен не ми даваха покой в продължение на дни... И посрешнах разбиране и успокоение точно в моментите, в които имах неотложна нужда. Не се колебай да се включваш - с мнение или въпрос. Само така ще можеш да помогнеш на някого или да ти помогнат. Защото няма по-голяма самота от тази да плачеш на собственото си рамо...
Руми
Чест и почитания!
Много е гадно да прочетеш зов за помощ и да се отдръпнеш, защото нямаш полза...
Да кажеш две добри думи на някой за мен е човещина...от която всички имаме нужда и която често забравяме в динамичното и напрегнато ежедневие...
Забързани и погълнати от поредната си битка с вятърните мелници, забравяме, че до нас крачи човек...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

L'apetit vient en mangeant...

Нали я знаеш тази? Веднъж като се престрашиш и се разпишеш, после няма спиране :lol: От опит ти го казвам. Сигурно вече им омръзнах на хората :oops: , защото каквото знаех, го написах, обаче аз си продължавам 8) Започнах да пиша, за да съм полезна с това, което знам, сега пиша май заради себе си.

А ти сигурно си усетила тръпката, след като си пуснала темата? На колко часа (или мин) проверяваш какво са ти писали? :wink:

Много е хубаво, аз намерих супер приятели тук. С някои се запознах, с други ще се запозная по-нататък, и така...

Пиши, споделяй... Готино е...

Забравих, че съм с нова самоличност: Я СТИГА С ТЕЗИ ПОРАЖЕНЧЕСКИ НАСТРОЕНИЯ! КВО СИ СЕ СКАПАЛА? УДАРИ ЕДНА БИРА И СИ СТЯГАЙ ОПИНЦИТЕ, ЧЕ... :evil:
Обичам да преча
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Re: Споделям

Мнение от miloto »

Dobre si doshla, niama da se pritesniavash ot nishto. Tuk vav foruma ima prekrasni hora. Az samata blagodarenie na nego imam mnogo priateli kakto i tuk v Montreal, taka i v BG.

Shte vidish kolko shte ti e priatno kogato se otpusnesh i zapochnesh da spodeliash. Pak i dobri saveti shte poluchish.

Gore glavata i smelo napred!!!

Kasmet i :lol:
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Nadia&Petar
Обратна връзка:

Мнение от Nadia&Petar »

Bydi, zdravei otnovo :D Kakto veche ti pisah gore glavata i ne se pritesniavai da spodeliash. Vsichki sme minali ot tozi pat :metro:
Gore glavata!
Аватар
lz2arn
Обратна връзка:

Мнение от lz2arn »

Скопойно, ако имате нужда от помощ, викнете бачо си Драго. В друго не ме бива много, ама да помогна някому в беда - цар съм. (Я да ме светне някой знаещ - това дето родените в събота (аз де) пазели семейството и рода от зли духове вярно ли е?) (следват много защитни руни, кабалически символи и скороговорка "шесдесет и шест кози кожи")
Заключено