Niakolko vaprosa otnosno zaminavaneto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
ULIA

Niakolko vaprosa otnosno zaminavaneto

Мнение от ULIA »

Zaminavame v kraia na septemvri s polet do Toronto. Imam niakolko vaprosa kam tezi koito vecha sa minali potozi pat.
1. otnosno prenos na bagaji - ubedena sam che nashia shte nadhvarli limit za samoleta. Da go prashtame li otdelno - sas speditora naprimer, ili kak :?:
2. Otnosno imunizacionen karton na deteto - niakade tuk chetoh che triabva da otida pri GP sas blankite koito biaha ostanali ot medicinskite. Taka li e :?:
3. Kakvo se pravi s bileta za vrashtane - udaljava li se za srok , da kajem 1 godina, izgaria, ili moje da se varne :?:
Po princip, vsiakvi saveti sa welcomed.
Blagodaria predvaritelno
leaf

Мнение от leaf »

1. Ако си имате приятели тук, които сте ви посрещнат си пращате част от багажа с колети от България. Или като се установите тук от България ви го пращат родините или приятели.
2. Вземати си формулярите за имунизациите и отивате при личния лекар. Там попълват всички направени на детето ваксини по дати. Подпис и печат на личния лекар.
3. Ами ако няма да се връщате до 1 година в България не е нужно да купувате билет за връщане. Еднопосочен сте ви свърши работа.
:)
Заключено