Здравейте уважаеми съфорумци,
Ето че и ние се появихме на канадска земя. До тук всичко беше добре с изключение на кинтите които потрошихме за нула време,но жената каза,че езплатен обяд нямало и аз се примирих/тя моята ги разбира тези неща/
Та в този ред на мисли искам да попитам дали има някой сънародник работещ в сферата на керамиката или познава друг който работи в подобна сфера,защото информацията която успях да намеря ми се стори меко казано оскъдна.До колкото разбрах все пак има малки фирми ,което значи ,че набирането на работна ръка става само с препоръка на хора от фирмата.
На всеки който ми подхвърли някаква идея предварително благодаря!!!
Молба за малко информация
здр!
не мога да ти съдействам пряко (в друга област съм), но щом си имаш професия, търси фирмите от бранша, разпечатай си 20-30 СиВи-та и тръгвай да ги обикаляш лично.
Убедих се, че е по-ефективно, отколкото да пускаш факсове и мейли.
Ако пък се намери някой от бранша, може да даде СиВи-то на ръка на шефа - още по-добре.
успех!
не мога да ти съдействам пряко (в друга област съм), но щом си имаш професия, търси фирмите от бранша, разпечатай си 20-30 СиВи-та и тръгвай да ги обикаляш лично.
Убедих се, че е по-ефективно, отколкото да пускаш факсове и мейли.
Ако пък се намери някой от бранша, може да даде СиВи-то на ръка на шефа - още по-добре.
успех!
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин