попълване на Demande de certificat de selection
попълване на Demande de certificat de selection
Интересува ме въпрос 10-пребиваване в Квебек.Аз не сам бил в Канада,трябва ли да дам отговор(няма такава графа).Благодаря
Хм, сложен казус! :nenam: Аз примерно не съм бил на Луната и незнам какво да отговоря на такъв въпрос (за мое щастие още не са ме питали).
п.п. В графата "sex" да не вземеш да напишеш "редовен" или "4-5 пъти седмично"! Отговаря се "m"- мъж или "f" - жена, толкоз!
п.п. В графата "sex" да не вземеш да напишеш "редовен" или "4-5 пъти седмично"! Отговаря се "m"- мъж или "f" - жена, толкоз!
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
- Дякон Игнатий
Ей тва е отговор!!!тъкмо щях да пускам тема и ти ми я спести бе!mecan написа:
Я ми кажи само,туй що го написа?Да покажеш на човека ,че си много печен(а) и колко много знаеш ти , и колоко малко знае той!ЕЕЕХХХ!
тука много ми хареса ама ей туй в скобите що го написа?Аз примерно не съм бил на Луната и незнам какво да отговоря
на такъв въпрос (за мое щастие още не са ме питали).
Васил ЛевскиНАРОДЕ????
Последно промяна от ivanko13 на Нед Юли 10, 2005 3:02 pm, променено общо 2 пъти.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Абе нали уж мъка щахме да ринем от нета бе!?! К`ви са тия тестостерони, к`ви са тия пишки, европеидна, негроидна и жълта раси, окосмяванния и ... Я аз да ви кажа какво ми каза един стар турчин навремето, горе долу влиза темата на дискусията "Надървен к.., и мръсен задник не го спира!!", другото е бош лаф!
Ха, има да висиш отпред, като сопол на цигански нос, ако не ти дадат пас. Пък после ще те плюят,че за нищо не ставаш
Не е важно дали са пълнички или кльощавички.Важното е като ти тръгне ръката от долу нагоре, да има къде да се спре.Няма да ги душим я! отТЕМА: по препоръка - кои жени са по привлекателни?
Ей mecan,ми аз и заради туй искам да емигрирам пък гледам ти май си го пренесъл през океанаАз съм по прозаичен
жената (моята си )
шопската салата
ловджийската салата
свинските пържоли
домашната ракия и пелин
изобщо : боба, леба и га ...
Макар че и аз обичам романтичните вечери, ама придружени от горните неща и ако може без комари! Тема :любими неща

ivanko13. На въпроси тип "Може ли някой да ми каже от къде мога да си купя боя за кюнци "Щъркел" в Саскатуун" аз отговарям така.И не само аз. А ако на теб този отговор не ти харесва и желаш да поспориш, заповядай. Но на лични съобщения или пусни тема в "шипките", там също има тема и за цитати.Можем даже да обсъдим и причините поради които аз съм имигрирал и тези поради които ти желаеш да го направиш, кой знае може и да намерим нещо общо 
п.п.А колкото до полът, обикновено се попълва: m-male и f-female. На какъв език е :nenam:

п.п.А колкото до полът, обикновено се попълва: m-male и f-female. На какъв език е :nenam:
грешката е моя.ти си по уравновесен от менеmecan написа:

готов съм да си спорим ама не мисля ,че по тая тема има кво да се спори.просто ти сам го каза ,че мястото е в друг подфорум.тука някой пита нещо ,другия отговаря.и колкото по конкретно толкова по добре.за да си полезен.
айде успех!
- avve
- Обратна връзка:
пак аз
Попълването на документите съм го правила с помоща на компетентно лице, ако може така да се каже - s/o - така трябва да се пише! Може пък точно това да е обозначението за тази ситуация!
Savoir c'est pouvoir!
Е ние пък некомпетентно сложихме една чертичка напреко на реда и толкова!Което пък въобще не ни попречи да се озовем в Монреал.
Re: пак аз
Това какво означава че има издадена диплома че знае как да попълва сертификати за селекция ли? Щото нашето лице нямаше такава и пак усляхмеza защото давахме смислени отговори.avve написа:Попълването на документите съм го правила с помоща на компетентно лице ...
И за да не объркате човека S/O се слага САМО тогава когато няма какво да кажеш (което е и смисъла на sans objet) , а когато те питат нещо конкретно се отговаря с ДА или НЕ.
пример:
въп: билили сте в Квебек?
отг: NO!
въп: ако сте били кога?
отг: S/O!
Re: попълване на Demande de certificat de selection
Ние попълнихме сертификата на английски, отговаряйки с n/a на въпроси, на които нямахме отговор. (Ние също не сме били в Квебек). Изпратихме всички необходими документи и пари, получихме подтвърждение и сега чакаме дата на интервю във втората половина на 2005 г.ialamov написа:Интересува ме въпрос 10-пребиваване в Квебек.Аз не сам бил в Канада,трябва ли да дам отговор(няма такава графа).Благодаря