Zdraweite priqteli!
Eto q i nqshata statistika...
interview na 11.2.03, poluchen Certificate du Selection
taksi , plateni pochti wednaga, medicinski popalneni i izprateni na 25.4., saotwetno wednaga sled kato izpratiha formite...
Na 20.8.03 pristiga pismo, s koeto iziskwata maja mi ( dependant applicant) da se qwi na powtorno interview.
Predpolaga, che e zatowa, che e bil woenen..?
Toi ne beshe w stranata (toj patuwa) i ne moja da se qwi, taka, che taka i ne znaem za kakwo e bilio.
nqkoi dali ima predstawa za kakwo moje da e bilo i dali towa bi predstawlqwalo problem8golqmo zabawqne na procedurata?
blagodarq wi predwaritelno!
dopalnitelno powikwane za interview...?!
- Vladimir Nikolov
- Обратна връзка:
Zdravei,
Az sushto sum hodil na 2-ro interview. Razlikata e che az sum v Canada s rabotna visa, i kandisdatstvah za Quebec direktno ottuk.
Certifikata za selekcia go poluchih bez interview, no v posledstvie federalnite me izvikaha na security interview, zashtoto po vreme na voennata su slujba rabotih kato programist v Ministerstvo na otbranata.
Zadavaha mi razni "konspiracionni" vuprosi, osven tova niakak si uspiaha da me iznudiat da govorim na angliiski, vupreki che na men frenskia mi e silnata chast.
No v kraina smetka mislia che vsichko mina dobre.
Sho se otnasia da vas, predpolagam che sled kato ne e mogul da se iavi, vie ste gi osvedomili za tova.
Sega ti bi triabvalo da vi nasochat nova data za security interview. Ako ne sa, obadete se i gi popitaite.
Az sushto sum hodil na 2-ro interview. Razlikata e che az sum v Canada s rabotna visa, i kandisdatstvah za Quebec direktno ottuk.
Certifikata za selekcia go poluchih bez interview, no v posledstvie federalnite me izvikaha na security interview, zashtoto po vreme na voennata su slujba rabotih kato programist v Ministerstvo na otbranata.
Zadavaha mi razni "konspiracionni" vuprosi, osven tova niakak si uspiaha da me iznudiat da govorim na angliiski, vupreki che na men frenskia mi e silnata chast.
No v kraina smetka mislia che vsichko mina dobre.
Sho se otnasia da vas, predpolagam che sled kato ne e mogul da se iavi, vie ste gi osvedomili za tova.
Sega ti bi triabvalo da vi nasochat nova data za security interview. Ako ne sa, obadete se i gi popitaite.
Da,tova oznachava sas sigyrnost zabaviane na protzedyrata.Nie minahme na meditzinski prez oktomvri 2001.prez dekemvri 2001 hodihme na vtori medetzinski, prez fevryari 2002 izvikaha sapryga mi na vtoro intervu.Za sajalenie togava niamashe konsylat v BG i se naloji da hodim do Bukuresht.Chakahme poveche ot chetiri chasa dokato go izvikat.Sled 5-6min. vidiah che izliza i si pomislih che vsichko e propadnalo,no za nasha radost ne beshe taka.Kaza mi che sa my zadavali vaprosi po otnoshenie na slyjbata i sled kato sa razbrali che posta,koito e zaemal ne e kluchov mnogo barzo sa priklucili vsichko.Tam se zagovorihme sas semeistvo ot MOLDOVA i te ni kazaha,che sa polychili pismoto za vtoro intervu dva dni sled datata na koiato e triabvalo da se iaviat.Poradi tazi prichina se e nalojilo da chakat oshte 6mesetza za nova data,zashtoto federalniat agent idval samo dva pati v godinata.Tiah obache gi razpitvaha chas i polovina. Kanadtzite znaiat kade kakvi problemi ima po sveta i natiskat za tezi neshta.Za shtastie pri nas niama neshto seriozno;nabliagat poveche na vaprosa za vazroditelniat protzes,no kato vidiat rojdennata data i posta koito zaemash vsichko prikluchva mnogo barzo.Moldovtzite kazaha,che im ostava samo edna sedmitza do iztichaneto na meditzinskite,a te niamaha nikakva gotovnost da zaminat; taka che poniakoga pletenitzata stava mnogo goliama.Nie imahme golemiat kasmet,che ni yvedomiha edna sedmitza predi intervuto.Ne gybete vreme a po nai-barziat nachin se yvedomete koga shte ima nova data za intervu i mnogo dobre si presmiataite srokovete,zashtoto ako neshto se obarka tiah izobshto ne gi interesyva tova kakvo ti kostva i kakvo gybish!!!Dano sega da sa se promenili malko neshtata i da stava po-barzo.Jelaia vi kasmet i ako neshto ne e iasno pitaite.