Здравейте,
От две седмици съм се захванал с френския в Алианс Франсез-Стара Загора,като съм решил да му отделя поне година интензивно учене преди да се захвана с процедурите.Доколко ще успея зависи от факторите пари и свободно време ,както и да е мотивацията си я имам и търпението също.Та да мина на въпроса.Методата по която се учи в Алианс Франсез е PANORAMA, разделена на три нива-debutant,intermediaire,avance.Интересува ме на колко точки от 12-бална система по която господата(и госпожите) оценяват,отговаря всяко едно ниво по метода PANORAMA? УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
pANORAMA 1 - 1-4 tochki ili 1-3 tocki
panorama 2 -5-8 tocki ili 4-6 tocki
panorama 3 9-10 tocki ili 7-8 tocki
no towa e orientirowacno moze da si zawarsil wsickite wazmozni niwa towa ne oznacawa ce si frankofon i obratno hora s 5 niwo w Institut francais ot 12 wazmozni sa im dawali frankofoni na interwuto
imaj predwid ce nad 9 tocki se wodjat frankofoni a nad 7 tocki ne ti se polaga prewodac
ako smjatas intezniwno da ucis moze da si pises 6 tocki
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
ivanko13, не ти трябва първо да учиш една година пък после да подаваш документи. Започни с френския и около третия месец подавай документи - те докато ти насрочат интервю, ти ще си приключил с Панорама І. Имай впредвид, че и подготовката на документите изисква време. Успех!
Започни с френския и около третия месец подавай документи
мерси за съвета nobleman , ама аз имам и висше за доизкарване догодина трябва да си зема дипломката живот и здраве и тогава мога да почна с процедурите.щото иначе като гледам се губят точки без висше и май шанса е почти нула и затова съм решил да пришпоря френския по отрано.квото и да стане езика се ще е от полза
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
и аз благодаря
прочетох във форума за много учители по френски, но само със Софийски адреси. Препоръчайте ми моля за Варна, някой който подготвя за интервю, а не просто курс
ivanko13 написа:...ама аз имам и висше за доизкарване догодина трябва да си зема дипломката живот и здраве и тогава мога да почна с процедурите.щото иначе като гледам се губят точки без висше и май шанса е почти нула и затова съм решил да пришпоря френския по отрано.квото и да стане езика се ще е от полза
Щом нямаш трудов стаж, тогава наистина действай с езика, защото да ти се вдигнат точките - на самото интервю. А иначе познавам един младеж и без висше образование и само с 1,5г. тр. стаж , който мина през Април интервю. Ако се интересуваш кой беше тогава интервюиращия... влез в търсачката на форума и провери...ще отстанеш многооо учуден!
Щом нямаш трудов стаж, тогава наистина действай с езика
трудовият ми стаж е около девет години ама не е по специалността ми.но се надявам да имам някви точки за него :aeh: а езика определено е приоритет номер едно
ivanko13, нали прочете какво ти писах по-горе?
Младежа, който мина интервю през м.Април нямаше стаж по специалността и пак мина. Така че и това не е критерий. Когато си е подавал документи е ползвал фирма и те са му написали 12 за владеене на френски, което не отговаряше на истината, защото заедно карахме курс по френски и знанията му далеч не бяха за 12. Наречи го късмет или и аз незнам какво, но мосю Одет го пусна.