telefonna vrazka c Bulgarie

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
dianat

telefonna vrazka c Bulgarie

Мнение от dianat »

Zdraveite,
Az cam ot novoprictignalite v Québec i po tochno v Montreal. Givjax 3 godini c capryga ci v Franzija/ v Strasbourg/. Tyk cam camo ot edna cedmiza, no ce chyvcvam docta ctranno, vcichko e mnogo razlichno njama nishto obshto c predishnoto mi mectogiveene. Raztojanijata ca ygacno dalgi, a pak i cega e edna jega...dano ckoro vlezna v forma. Bix ickala da vi pitam dali znaete za njakakva telefonna karta kojato e na prilichna zena i c dobro kachectvo? A moge bi ima i njakakva dryga promozija za vrazka c Bg chrez domashen telefon. Shte cam vi blagodarna ako polycha informazija!
pumpy

Мнение от pumpy »

пробвай www.zivva.com и се разрови назад във форума има много за колинг картите
успешна адаптация :)
Botzo

Мнение от Botzo »

NEW TIME
По принцип струва 5.00$ но понякога се намира и за 4.00$ (някъде около спирката на метрото PARK)
Със София дава 250 минути.
Аватар
Dino
Модератор

И аз да споделя...

Мнение от Dino »

Добре дошла, Диана! :)

Този постинг ме заинтригува и аз реших да пробвам G3 Telecom.
Абонирах се и платих онлайн с кредитна карта, но минаха няколко дни и все още не можех да ползвам услугата. Звъннах на техния телефон за поддръжка и един учтив индиец за няколко минутки оправи всичко (акаунтът ми нещо не бил както трябва).
От тогава досега имам само добри спомени и чистосърдечно ти го препоръчвам.
Тарифите са добри, можеш да зададеш 3 номера за автоматично разпознаване и когато избираш от тях не се налага да въвеждаш ПИН.
Другата фирма, която ползвам от почти 3 години вече е Hermes Phone.
Страхотни са като качество и техническа поддръжка (май са български екип). Имат само един недостатък - доста скъпи са като тарифа към стационарни телефони, но пък към мобилни май са най-добрите.

И ние ползвахме карти, но преценихме, че удобството и по-качествената връзка си заслужават малко по-високата цена.
И без това не говорим толкова много часове месечно, а пък и при двете споменати фирми акаунтът ти е prepaid (все едно си купуваш карта с предплатени минути).

Каквото и да избереш - пожелавам ти само приятни емоции! :)

Даниел
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Виж и тук, последната мисля че беше:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... highlight=
Обичам да преча
Заключено