Symantec Security Check

Само за полезни връзки
Заключено
Botzo

Symantec Security Check

Мнение от Botzo »

За който иска може да направи Security Scan и Virus Detection безплатно тук:
Symantec Security Check Here
Естествено Virus Detection-а само ти казва ако имаш проблем. а не лекува :wink:
Последно промяна от Botzo на Вто Юни 28, 2005 12:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Dino
Модератор

Чудесно

Мнение от Dino »

Боцо, това наистина може да е от полза, но аз лично предпочитам сайта на Trend Micro.

Даниел
Аватар
Dembi
Обратна връзка:

Мнение от Dembi »

otnosno prowerkite ne e zle syglasen sym no wi predlagam naj-dobroto reshenie bezplaten soft izklu4itelno efikasen i se twyrdi 4e e naj-dobriat pone zasega nujno e samo da se registrirate ima wersia i na bylgarski http://www.avast.com/eng/down_home.html otkakto go polzwam sym izklu4itelno dowolen a symnatek mogat samo da go d....t :lol:
Аватар
ROSEN HRISTOV

re

Мнение от ROSEN HRISTOV »

na adres www.trendmicro.com sasto moje da si proverite sistemata za vrusi a sasto taka da gi otstranite online
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
kaleko

Най-добрите защитни софтуери!

Мнение от kaleko »

Класация(Топ 11) на Антивирусен софтуер

Топ 20 за firewall

Топ 23 Spyware
Oнлайн сканиране и чистене с най-добрата антивирусна програма от горната класацияonline scan
:D
Надявам се да съм Ви бил полезен. Е всеки сам си преценя :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Ами на мене тази класая ми се струва 4е не е много добра. Например тука не виждам в класацията за антивирусните програми да у4аства Antivir.
също не съм много запознат подробно с ка4ествата на вклю4ените firewalls, ама не виждам на майкрософт продукта Internet Security and Acceleration Server.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
kaleko

До Стоянов :-)

Мнение от kaleko »

Бях с Antivir доста дълго време. Уж нямах проблеми, но като видях тази класация реших да сканирам компа онлайн с BitDefender-а и нещеш ли намери няколко вируса. Махна ги и сега компа се държи по-добре. Горещо Ви препоръчвам първенците в класацията. Само за Spyware Eliminator не намерих "crack" версията е за 15 дни. Затова сега съм с CounterSpy, но съм доволен. Всеки сам си решава, но можете да сканирате компа си онлайн дал съм линк в по-горния ми постинг и да проверите антивирусния Ви софтуер дали е в час. :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: До Стоянов :-)

Мнение от IvHaydu »

kaleko написа:Бях с Antivir доста дълго време. Уж нямах проблеми, но като видях тази класация реших да сканирам компа онлайн с BitDefender-а и нещеш ли намери няколко вируса. Махна ги и сега компа се държи по-добре. Горещо Ви препоръчвам първенците в класацията. Само за Spyware Eliminator не намерих "crack" версията е за 15 дни. Затова сега съм с CounterSpy, но съм доволен. Всеки сам си решава, но можете да сканирате компа си онлайн дал съм линк в по-горния ми постинг и да проверите антивирусния Ви софтуер дали е в час. :D
Откъде го свали Spyware Eliminator 4?
Пусни един линк, моля.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
ROSEN HRISTOV

re

Мнение от ROSEN HRISTOV »

изтеглил съм BitDefender Profesional с крак а също още 4 от най известните антивирусни програми също и много полезен софт. който се интересува да пише л.с. след 21.07. тогава пристигаме.
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Заключено