За който иска може да направи Security Scan и Virus Detection безплатно тук: Symantec Security Check Here
Естествено Virus Detection-а само ти казва ако имаш проблем. а не лекува
Последно промяна от Botzo на Вто Юни 28, 2005 12:28 pm, променено общо 1 път.
otnosno prowerkite ne e zle syglasen sym no wi predlagam naj-dobroto reshenie bezplaten soft izklu4itelno efikasen i se twyrdi 4e e naj-dobriat pone zasega nujno e samo da se registrirate ima wersia i na bylgarski http://www.avast.com/eng/down_home.html otkakto go polzwam sym izklu4itelno dowolen a symnatek mogat samo da go d....t
Топ 23 Spyware
Oнлайн сканиране и чистене с най-добрата антивирусна програма от горната класацияonline scan
Надявам се да съм Ви бил полезен. Е всеки сам си преценя
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Ами на мене тази класая ми се струва 4е не е много добра. Например тука не виждам в класацията за антивирусните програми да у4аства Antivir.
също не съм много запознат подробно с ка4ествата на вклю4ените firewalls, ама не виждам на майкрософт продукта Internet Security and Acceleration Server.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Бях с Antivir доста дълго време. Уж нямах проблеми, но като видях тази класация реших да сканирам компа онлайн с BitDefender-а и нещеш ли намери няколко вируса. Махна ги и сега компа се държи по-добре. Горещо Ви препоръчвам първенците в класацията. Само за Spyware Eliminator не намерих "crack" версията е за 15 дни. Затова сега съм с CounterSpy, но съм доволен. Всеки сам си решава, но можете да сканирате компа си онлайн дал съм линк в по-горния ми постинг и да проверите антивирусния Ви софтуер дали е в час.
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
kaleko написа:Бях с Antivir доста дълго време. Уж нямах проблеми, но като видях тази класация реших да сканирам компа онлайн с BitDefender-а и нещеш ли намери няколко вируса. Махна ги и сега компа се държи по-добре. Горещо Ви препоръчвам първенците в класацията. Само за Spyware Eliminator не намерих "crack" версията е за 15 дни. Затова сега съм с CounterSpy, но съм доволен. Всеки сам си решава, но можете да сканирате компа си онлайн дал съм линк в по-горния ми постинг и да проверите антивирусния Ви софтуер дали е в час.
Откъде го свали Spyware Eliminator 4?
Пусни един линк, моля.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
изтеглил съм BitDefender Profesional с крак а също още 4 от най известните антивирусни програми също и много полезен софт. който се интересува да пише л.с. след 21.07. тогава пристигаме.