Ресторант за специален повод
Ресторант за специален повод
Здравейте, в събота със съпруга ми имаме специален повод и бихме желали да отидем на ресторант, но някъде , където е наистина хубаво и специално. Понеже не сме съвсем наясно с добрите ресторанти в монреал, ако може някой да помогне с предложение за ресторант.Благодаря. 

- sara
- Рошава гарга
zdrawei Irina,
downtown в околността на Notre Dam има една улица дето беше Xavier някой си. И там има един ресторант Бонапарт - от жълтите страници можеш да му видиш адреса и тел (сега не мога да го намеря). До $200 можете да се оправите - не знам за месата, но има страхотни рибни ястия - тона и salmon! И десертите са на ниво. За виното - има и на по прилични цени и обстановката не е лоша. Но трябва да си направите резервация - то това важи за всички места и особено сабота вечер.
А и да се впуснете по улиците сабота през деня - все ще си харесате нещо и можете да си направите едно резерве.
Това е моето предложение!
downtown в околността на Notre Dam има една улица дето беше Xavier някой си. И там има един ресторант Бонапарт - от жълтите страници можеш да му видиш адреса и тел (сега не мога да го намеря). До $200 можете да се оправите - не знам за месата, но има страхотни рибни ястия - тона и salmon! И десертите са на ниво. За виното - има и на по прилични цени и обстановката не е лоша. Но трябва да си направите резервация - то това важи за всички места и особено сабота вечер.
А и да се впуснете по улиците сабота през деня - все ще си харесате нещо и можете да си направите едно резерве.
Това е моето предложение!
-
- Обратна връзка:
Az bih ti kazal da izlezete iz centyra ili niakude pokrai staria Montreal, da razgledate restorantite, da vidite menutata, obstanovkata i da si izberete neshto podhodiashto.
A kogato se obichate, dori i na peika v parka pak shte vi e hubavo i specialno. Moje i v nashia restorant da doidete, az lichno shte vi nagotvia, makar che ne go bih opredelil kato restorant za specialni sluchai...
Pozdravlenia za povoda vi, kakuvto i da e toi i dano imate poveche podobni!!!
A kogato se obichate, dori i na peika v parka pak shte vi e hubavo i specialno. Moje i v nashia restorant da doidete, az lichno shte vi nagotvia, makar che ne go bih opredelil kato restorant za specialni sluchai...
Pozdravlenia za povoda vi, kakuvto i da e toi i dano imate poveche podobni!!!
-
I az ne znam kakvo to4no tursi6, no sara e prava, bonapart e edin dobur restorant.Bih ti predlojila o6te Chez Queux, Les Remparts v staria grad, Chez Christophe su6to, gotva4a e mnogo izvesten, La Rapière,Le Holder ,Les Halles ami ima i drugi.Naistina moje da se porovi6 iz jultite stranici za adresite, sega kogato ima6 dosta predlojeniq, no ako ima6 problem, izprati mi li4no suob6tenie, 6te ti gi dam. Hranata ne e koi znae kolko skupo udovolstvie, no vnimavaite s alkohola. Butilkata vino moje da vi izleze dosta solena.Trqbva da se pogrijite za rezervaciq, naistina, za da ne uvisnete v posledniq moment, vse pak imate povod.Da ste jivi i zdravi i vse na hubavi povodi da se radvate!
- Lub0
- Обратна връзка:
Guy and Dodo, french restorant, downtowm w edna ot presechkite na St. Catrine. Sashto taka w centara "Queue de Chaval" na Rene Levesque do Sheraton (sreshto IBM biulding), edin ot naj-dobrite steak houses w Montreal. Haly Beri beshe tam predi 1 mesec.
$200 shte wi oprawjat, mozhebi bez alkohola. Haly Beri beshe tam predi 1 mesec.
A nazdrawe.
$200 shte wi oprawjat, mozhebi bez alkohola. Haly Beri beshe tam predi 1 mesec.
A nazdrawe.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...