учене на френски вав Франция
-
- Обратна връзка:
учене на френски вав Франция
след дълго мислене, раших да ходя да уча френски вав Франция. Не знам обаче как точно ще стане. Ако някой има някакжа идея, или може да помогне, нека го направи, моля. Дали мога да си намеря работа там, например?
- exquisitus
Ako ste na4inaeshti v nikakuv sluchai ne go preporuchvam, osven ako tselta vi ne e da ste vuv Frantsia, ane tolkova da uchite ezika.kazavm go, zashtoto az biah tam,ucheh v universitet i sushtevremenno v studentskata rezidentsia ,v koiato biah imashe mnogo hora ot amerikanskia MBA,t.e.,koito ne zaeha gram fresnki,zapo4naha da go uchat vuv Frantsia ot azbukata. Za polovin godina vse oshte biaha vzeli niakolko frazi ot tipa na Joyeux Noel i t.n.,nishto sushtestveno, a tova e vse pak tsiala godina. No taka e bez ezik posrednik i uchitelka, koiato govori samo frenski:)V BG za tolkova vreme shte izkarata pone 2 niva v I4S, da ne govorim,'e shte e mnogo po-evtino i shte znaete dvaiset puti pove4e nakraia. Vij, ako ponaznaivate frenski i iskate da go uprajniavate na miasto prosto, tova ve4e e dr. sluchai.......
кам antonypopov и exquisitus
аз сам проу4вал каде и ка да се у4и Фр. в Франция.
Мое ли4но мнение е - В Страсбург.
След доста тарсене из мрежата -там предлагат според мене наи евтини тарифи. Сато така настаняването в приемно френско семеиство според мене е састо на много добра цена.
Не знам кои как е с финансите- но все пак аз си правя сметка от моя гледна то4ка.
Старсбург е стратеги4ески -застото се минава моста на Реин и си в Немско-колкото и странно да зву4и - зените в супермаркета за ьрани в Фр и Немско са разли4ни- и в Фр е по скапо с около 20-30 %
така 4е около АЛДи е пално с Фр коли които пазаруват.
Аз сам бил поне 20 пати на разьодка в Страсбург и града е готин- не е голям но не е и малак. ето линк кам у4илистето дето аз намерх.
http://www.ciel-strasbourg.org/EN/ciel/ ... _ciel.html
скоро не сам гледал какви са цените но огледаи те сами.
аз сам проу4вал каде и ка да се у4и Фр. в Франция.
Мое ли4но мнение е - В Страсбург.
След доста тарсене из мрежата -там предлагат според мене наи евтини тарифи. Сато така настаняването в приемно френско семеиство според мене е састо на много добра цена.
Не знам кои как е с финансите- но все пак аз си правя сметка от моя гледна то4ка.
Старсбург е стратеги4ески -застото се минава моста на Реин и си в Немско-колкото и странно да зву4и - зените в супермаркета за ьрани в Фр и Немско са разли4ни- и в Фр е по скапо с около 20-30 %
така 4е около АЛДи е пално с Фр коли които пазаруват.
Аз сам бил поне 20 пати на разьодка в Страсбург и града е готин- не е голям но не е и малак. ето линк кам у4илистето дето аз намерх.
http://www.ciel-strasbourg.org/EN/ciel/ ... _ciel.html
скоро не сам гледал какви са цените но огледаи те сами.
-
- Обратна връзка:
A ako karash kursove po frenski, s kakav statut shte si vav France? - etudiant ili turist? Zashtoto ako si sas staut na turist niamash pravo da rabotish. Moje samo na cherno, no bez da znaesh frenski shte ti e trudno da si namerish rabota. Ako namerish vse pak, plashtat mnogo malko - samo za yadene edva shte ti stiga. No na cherno si e riskovano i malko hora se saglasiavat da te vzemat (znam ot opit).
Ako si etudiant, shte imash 60h/month, do kolkoto pomnia, no tova e za redovni studenti, neznam za kursovete kak stoi vaprosa.
Spored men e nai-dobre da si naprednesh tuk v BG s frenskiya, a ako ti se hodi vav Franciya, tam da go osavarshenstvash i da go "progovorish".
Uspeh!
Ako si etudiant, shte imash 60h/month, do kolkoto pomnia, no tova e za redovni studenti, neznam za kursovete kak stoi vaprosa.
Spored men e nai-dobre da si naprednesh tuk v BG s frenskiya, a ako ti se hodi vav Franciya, tam da go osavarshenstvash i da go "progovorish".
Uspeh!