uspechno interviu na 29.10.03

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Maya Petrova

uspechno interviu na 29.10.03

Мнение от Maya Petrova »

Dnes minahme na interviuto uspechno. Mnogo sam chastliva. madam Daniell e mnogo mila dama. S golymo jelanie chte uchastvame sus supruga mi narachata v petak. Pogelavam uspeh na vsichki.
ZouZou

Мнение от ZouZou »

БРАВО!!!! :thumbsup:
charly

Chestito!!!

Мнение от charly »

Chestito,zelaia vi mnogo uspehi v Canada!
Maya Petrova

Uspechno interviu na 29.10.2003

Мнение от Maya Petrova »

MERSI! :D
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Честито успешно минаване на интервюто!!!
Успех в по-нататъшната процедура!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ciphas

Мнение от Ciphas »

Въобще, при Daniell-чето този месец май бяхме много щастливците. Аз лично знам за още няколко които не са си показвали носа във форума. Може би още празнуват :drink: .

Много се радвам и за вас :D .
Ciphas
KATYA

ЧЕСТИТО!!

Мнение от KATYA »

Има много полезни съвети за медицинските прегледи в статиите на сайта от Боби и Роси !! УСПЕХ
KISS
Patrick

Chestito

Мнение от Patrick »

Priwet,
Chestito wzemane na sertifikata. Uspeh za wizite. Bi li razkazala malko po-podrobno za interwjuto.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито ви успешно интервю! :D
Желаем ви много успехи и късмет по-нататък в процедурата!
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Maya Petrova

uspechno interviu 29.10.2003

Мнение от Maya Petrova »

Ще разкажа за нашата процедура и за продължителността й по-подробно, но в по-удобно за мен време.
Относно интервюто - беше насрочено от 9.00 ч Наложи се да изчакаме около 20 мин., тъй като преводачката закъсня. В 9.20 мадам Даниел ни покани. Ние сме тричеленно семейство с дъщеря на 12 години. Водещата съм аз, инженер- металург по образование и магистър по управление на качеството. Мадам Даниел ни покани да се настаниме със съпруга ми около бюрото, а дъщеря ни седна зад нас. Много спокойна и много усмихната ни се представи, говорейки бавно. Започна с въпрос за възрастта ми, какво съм учила, къде, колко години и защо съм учила толкова много. Провери всички оригинали на документите, цитирани от мен във формулярите като ги давашена преводачката. Попитайки я да й представя преведените и легализирани документи, тя отказа. Разговорът ни се водеше на френски. Дамата е много предразполагаща и аз не се притеснявах да говоря. Единствено веднъж се наложи да се намеси преводачката. Интересуваше се къде съм учила френски, колко време и дали в момента го изучавам. Задаваше въпроси около семейството ни, за работата, длъжностите, служебните задължения След разговорът с мен започна разговор със съпругът ми по същите теми. При него вече се наложи да се намеси и преводачката. мадам Даниел му препоръча засилено да изучава френският за да бъде по-лесна адаптацията ни в Канада. Относно приятелите аз имах нотариално заверена декларация от моя приятелка, която е канадска гражданка и живее в Монтреал, която й я представихме. През цялото интервю си правеше отметки с червен химикал върху формулярите ни и си правеше записи на лаптопа. В 10.00 приключи, като ни връчи двете сини папки, адреси в интернет за работа и формуляра за таксите. забравих преди това подписахме дакларациите за инженерите и за парите, с които ще пристигнеме там. Изпрати ни и ни пожела успех. Пожелавам успех на всички, които са след нас по този път!
Заключено