Interview i ot men na 28.10.2003

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Jocky
Обратна връзка:

Interview i ot men na 28.10.2003

Мнение от Jocky »

Pisha tova, za da pomogna s kakvoto moga na poveche hora vav Foruma. Makar, che ne bih kazal, che ima mnogo za kazvane. Parvo: MERCI na Madam Danielle Volcy - tya e prosto chudesna, na uchitelkite mi po francais Anna i Rumyama - te mi pokazaha parvite stapki v tozi nepoznat za men do togava ezik i mi pomognaha da premina uspeshno interview-to.
Samoto interview ne beshe nishto osobeno - standartni vaprosi po formulyara, proverka na dokumentite i predavane na sertifikatite - tochno kakto tryabva da proteche edno interview. Nishto izlishno i nishto propusnato. Dosta se preuvelichava "stresa", no nyama nishto takova. Znajte, che Vie ste tezi, koito opredelyate s darzaneto si kak da proteche interview-to Vi. Predpolagam, che vseki ot Vas e hodil pone vednaz na interview za viza v nyakoe posolstvo ili konsulstvo - tuk e po-lesno i predlazpolagashto.
Uspeh na vsichki poeli poeli po tozi pat kam otvad okeana.

P.S. Naj-dobriya zavarshek na tozi den izpalnen s formalnosti bi bil da pokanya Madam Volcy na vecherya i sled tova da prekarame ostataka ot noshta v nyakoya hotelska staya, no az ne uspyah. Dono nyakoj "kolega" uspee /ako ya nyama prevodachkata/ - Madam Volcy go zasluzava, no molya Vi pobarzajte - ne i ostava oshte mnogo vreme da e tuk /mislya do petak 31.10./. :twisted:
Never give on!!!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

ЕЕЕ, Честито!!! Дано и нататък да ти продължи толкова леко процедурата!!!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

А, честито!!!!
При тебе интервюто може да е минало много леко и да не си го усетил, но има изпитващи, които не са толкова готини, колкото е тази madam Volcy. :idea: Просто понякога всичко е въпрос на късмет. :roll: Продължавай все така напред в по-нататъшната си процедура. :lol:
Patrick

Chestito

Мнение от Patrick »

Brawo !!!!!!
Povelawam ti byrzo poluchawane na viza. Po otnoshenie na Mme. Volcy siguren li si, che e tuk do petyk? Trqbwashe da i pratq edni dokumenti po postata i se chudeh dali da ne gi zanesa naprawo na mqsto.
milko

Мнение от milko »

I nie minahme na 28 napravo shemetno samo za 20 min daje ne ni vidia povecheto dokumenti nay mnogo da sme kazali po 10 izrechenia na FR mnogo barzo napravo sas zamah draskashe po formuliarite .Mnogo e tochna oshte se opitvam da si spomnia glupostite koito govorih, NO spored men izhoda ot intervuto e reshen oshte v Viena pri nas prosto iskashe da ni pusne oshte ne viarvam che moje taka da proteche intervuto prosto Mechta.Uspeh na vsichki i hodete na intervu s kostumi. :P :idea:
Аватар
Jocky
Обратна връзка:

Thanks!

Мнение от Jocky »

Blagodarya na vsichki za poskrepata.
Patrick pita:Po otnoshenie na Mme. Volcy siguren li si, che e tuk do petyk?
Ne Patrick, ne sam siguren. Pravya si izvodi ot tova, koeto chuh dokato chakah da me pokanyat a to beshe, che novite interview-ta zapochvat na 24.11.2003 i predpolozih, che tazi sesiya prikluchva na 31.10.
Chestito i na Milko za uspeshnoto interview. Neznam otkade e razbral, no e prav za kostumite - misleh, che vsichki go znayat. A az bih dobavil i hubavi parfumi. :P
Chao i LET THE LUCK BE WITH ALL OF YOU!
Never give on!!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито и от нас!
И успех по-нататък!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Jocky
Обратна връзка:

RE

Мнение от Jocky »

Saga, slad kato mi ostana poveche vreme, se "porovih" iz foruma. Tova, koeto mi napravi vpechatlenie /dano ne sam prav/, e che tuk mnogo se govori a mnogo malko se kazva!?! :cry: :?:
Never give on!!!
Заключено