ima li imigrirali v canada 4rez firma-posrednik?
kajete mi korektni firmi,na koito moga da raz4itam.
kakva e minimalnata cena,koiato triabva da platia?
kolko vreme 6te spestia ,ako polzvam tiahnoto posredni4estvo?
Po otnoshenie na imigrantskite posrednitsi vav foruma ima dosta pisano. Vkl i temata po-dolu. Spored men tezi triabva da se izbiagvat na vsiaka tsena.
http://bgcanada.server306.com/pforum/vi ... hp?t=13132
Ako stava vapros za posrednicheska firma, koiato moje da ti nameri job offer - druga rabota. Dokolkoto sam chuvala (informatsiata mi e ot tipa: 'toz kazal na onzi') tsenata varira mejdu 3000$ i 6000 Evro. Spored profesiata. Protsedurata trae m/du 8m i godina i polovina. Za sajalenie ne znam niakoia takava firma zanimavashta se s balgari v nashe selo.
Tova e ot men.
Sas zdrave.
http://bgcanada.server306.com/pforum/vi ... hp?t=13132
Ako stava vapros za posrednicheska firma, koiato moje da ti nameri job offer - druga rabota. Dokolkoto sam chuvala (informatsiata mi e ot tipa: 'toz kazal na onzi') tsenata varira mejdu 3000$ i 6000 Evro. Spored profesiata. Protsedurata trae m/du 8m i godina i polovina. Za sajalenie ne znam niakoia takava firma zanimavashta se s balgari v nashe selo.
Tova e ot men.
Sas zdrave.
- Rainmaker
Re: ima li imigrirali v canada 4rez firma-posrednik?
niama smisul ot posrednicilubo65 написа:ima li imigrirali v canada 4rez firma-posrednik?
h
Nie lichno sme dovolni che platihme na firma-advokati, ne sajaliavame vaobshte za tova. Spestiava vreme, davat polezni saveti. Nie chakahme 1g i 4mes. Kato slusham che ima hora koito chakat po 3-4g me zaboliava glavata. Ako te interesuva agenciata, pishi mi lichno saobshtenie. razbira se ima i mnogo izmamnici, koito iskat masa pari.
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Re: h
Ia kaji kak pestiat vreme i kakvi sa tolkova poleznite im saveti,che da si zaslujava???Sigurno imat tehen chovek v posolstvoto?mimozina написа:Nie lichno sme dovolni che platihme na firma-advokati, ne sajaliavame vaobshte za tova. Spestiava vreme, davat polezni saveti. Nie chakahme 1g i 4mes. Kato slusham che ima hora koito chakat po 3-4g me zaboliava glavata. Ako te interesuva agenciata, pishi mi lichno saobshtenie. razbira se ima i mnogo izmamnici, koito iskat masa pari.

По коя процедура сте минали за 1г и 4 месеца ? От България ли кандидатствахте и имахте ли осигурена работа / роднини в Канада ?mimozina написа:Nie lichno sme dovolni che platihme na firma-advokati, ne sajaliavame vaobshte za tova. Spestiava vreme, davat polezni saveti. Nie chakahme 1g i 4mes. Kato slusham che ima hora koito chakat po 3-4g me zaboliava glavata. Ako te interesuva agenciata, pishi mi lichno saobshtenie. razbira se ima i mnogo izmamnici, koito iskat masa pari.
Според мен има фактори, които могат да ускорят нещата. Но не вярвам ползването на адвокати само по себе си да ускори значително нещата.
Bliasaka, ti mai imash goliam opit s taka narechenite posrednici, za da davash opredelenia kato IZMET za tiah . Ia spodeli za nevejite, pak moje i da e polezno. A tezi, koito naistina se interesuvat KAK tochno ni sadeistvaha advokatite mi pisaha i az podrobno otgovorih. Kato gledam, ti si veche v Canada ta ne bi triabvalo chak tolkova da se valnuvash po tozi vapros.
A inache, ako niamash dostatachno tochki i bog ne moje da ti pomogne. Greshno e da se smiata, che taka narechenite posrednici sa niakavi fakiri, koito na vsiaka cena shte te UREDIAT PO VTORIA NACHIN. Nai-veroiatno ima firmi vazduhari, koito izplozvat neznanieto na horata.
Mejdu drugoto, nashite dokumenti biaha podadeni vav Viena!?!!!!!Tam procedurata naistina e po-barza.
shark6286 - kandidatstvahme ot Bg-to, rodnini niamame v Canada, robota ne ni beshe osigurena, no biahme, smeia da kaja dosta orientirani. osven tova imahme bezumno mnogo tochki, ta viza oficera vav posolstvoto vav Viena prosto niamashe kakvo da kaje.
Advokati i posrednici? - VAPROS NA LICHEN IZBOR
A inache, ako niamash dostatachno tochki i bog ne moje da ti pomogne. Greshno e da se smiata, che taka narechenite posrednici sa niakavi fakiri, koito na vsiaka cena shte te UREDIAT PO VTORIA NACHIN. Nai-veroiatno ima firmi vazduhari, koito izplozvat neznanieto na horata.
Mejdu drugoto, nashite dokumenti biaha podadeni vav Viena!?!!!!!Tam procedurata naistina e po-barza.
shark6286 - kandidatstvahme ot Bg-to, rodnini niamame v Canada, robota ne ni beshe osigurena, no biahme, smeia da kaja dosta orientirani. osven tova imahme bezumno mnogo tochki, ta viza oficera vav posolstvoto vav Viena prosto niamashe kakvo da kaje.
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Shtom imate izlishni niakolko hiliadi US dolari i se chudite kakvo da gi pravite-go ahead.Celta na forumite e da pomagat na horata BEZPLATNO s vsiakakvo info.VSEKI moje da pita kakvoto ne mu e iasno i vse niakoi shte mu otgovori tuk.A tova,che ima balami kato teb i razni drugi,koito davat suma pari za gluposti-mimozina написа:Bliasaka, ti mai imash goliam opit s taka narechenite posrednici, za da davash opredelenia kato IZMET za tiah . Ia spodeli za nevejite, pak moje i da e polezno. A tezi, koito naistina se interesuvat KAK tochno ni sadeistvaha advokatite mi pisaha i az podrobno otgovorih. Kato gledam, ti si veche v Canada ta ne bi triabvalo chak tolkova da se valnuvash po tozi vapros.
.Advokati i posrednici? - VAPROS NA LICHEN IZBOR
аз не ползувах никакви фирми - от подаването на 1-вите документи до полчаване на паспортите с визите в тях минаха 1 година и 4 месеца (август 2001-декември 2002). а, документите си подадох в Букурещ за английската част.mimozina написа:Nie lichno sme dovolni che platihme na firma-advokati, ne sajaliavame vaobshte za tova. Spestiava vreme, davat polezni saveti. Nie chakahme 1g i 4mes. Kato slusham che ima hora koito chakat po 3-4g me zaboliava glavata. Ako te interesuva agenciata, pishi mi lichno saobshtenie. razbira se ima i mnogo izmamnici, koito iskat masa pari.
аз лично смятам, че парите за посредници са пари хвърлени на вятъра - но всеки има право да харчи парите си както пожелае, нали така

Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Ne sam drapal,ami si chakah spokoino procedurata.Godina i polovina dobre li zvuchi?Predi niakolko godini.A ti sigurno infoto go davash na koito precenish,zashtoto ti si platila za nego?mimozina написа:Mnogo mi e interesno ti kolko vreme drapa za da doidesh v Canada, ako ne si beglec ot nachaloto na 90-te,spodeli. A pak bezplatnata info - az ia davam na kogoto triabva.
Niamate nujda ot nikakvi posrednici!
Nie si dvijihme sami procedurata i s izvestno umishleno zabaviane ot nasha strana ni otne tochno 1 godina i polovina, a mojeshe da prikluchim dori i za edna godina.
Ako imate izlishni pari za advokati i posrednici-davaite gi!
V kraina smetka izborat e vash-sami si reshavate!
Sas zdrave!
Nie si dvijihme sami procedurata i s izvestno umishleno zabaviane ot nasha strana ni otne tochno 1 godina i polovina, a mojeshe da prikluchim dori i za edna godina.
Ako imate izlishni pari za advokati i posrednici-davaite gi!
V kraina smetka izborat e vash-sami si reshavate!
Sas zdrave!