Zdraveite,
predstoi mi zaminavane za Тоronto. Opishete kak proticha proverkata na letishteto za imigranti. Proveriavat li pari, chekove i kakva suma vpisvat v dokumentite pri vlizane v Ca - tazi, koiato e deklarirana v posolstvoto ili tazi, s koiato vlizash v stranata?
Shte se radvam, ako dadete saveti za novopristigashti.
Blagodaria
Proverka na letishteto v Toronto
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Proverka na letishteto v Toronto
Мога да ти кажа как премина моята "проверка" на летището във Ванкувър. Посрещна ме едно усмихнато китайче. Попита ме две-три общи приказки (като това, дали съм excitedGudo написа:Zdraveite,
predstoi mi zaminavane za Тоronto. Opishete kak proticha proverkata na letishteto za imigranti. Proveriavat li pari, chekove i kakva suma vpisvat v dokumentite pri vlizane v Ca - tazi, koiato e deklarirana v posolstvoto ili tazi, s koiato vlizash v stranata?
Shte se radvam, ako dadete saveti za novopristigashti.
Blagodaria

Успех!

Парите си ги декларираш в една листовка за имигранти (ако носиш повече от определена сума - май 5,000 канадски ама не помня добре). Там си пишеш и алкохола и цигарите, и т.н. Могат да решат да ти ги проверят. На мен ми ги провериха и ми записаха номерата на чековете (аз носех поименни чекове).
Проверяват ти паспортите и имигрантските визи и ти разпечатват едно листо, което ти играе роля на официален документ докато ти дойде permanent resident картата. Защипват го за паспорта - пазете го защото е много важно. Погледнете също дали се чете добре защото при вас остава копие под индиго и може нещо да е зацапано. Ако е така си препишете всички номера от оригинала.
Айде успех!
Проверяват ти паспортите и имигрантските визи и ти разпечатват едно листо, което ти играе роля на официален документ докато ти дойде permanent resident картата. Защипват го за паспорта - пазете го защото е много важно. Погледнете също дали се чете добре защото при вас остава копие под индиго и може нещо да е зацапано. Ако е така си препишете всички номера от оригинала.
Айде успех!