Pokana na priqtel
Pokana na priqtel
Zdraveite na vsi4ki sanarodnici ot foruma. Iskam da vi zadam edin vapros. Kak stoqt ne6tata ako si novodo6al v Canada mojej li da pokani6 priqtel pri teb.
Blagodarq vi predvaritelno
- Rainmaker
Re: Pokana na priqtel
ako govorim za pokanvane na priatel za gostivanemihonik написа:Zdraveite na vsi4ki sanarodnici ot foruma. Iskam da vi zadam edin vapros. Kak stoqt ne6tata ako si novodo6al v Canada mojej li da pokani6 priqtel pri teb.
mojesh
ne e zabraneno
no dali shte go pusnat e drug vupros
tova poveche zavisi ot nego,a ne ot teb
ako pitash za sponsorirane na priatel(godenik) po temata e pisano mnogo.
- Rainmaker
shtom imash PR niama zakonova prechkamihonik написа: dali moga da kanq priqtel pri polojenie 4e nqmam Canadsko grajdanstvo. Predpolagam 4e tozi moi priqtel trqbva da mine interwu.
dobre e tvoia priatel da dokaje che niama nikakuv stremej da emigrira v Canada
ima stabilna rabota tam, semeistvo, dobri dohodi i t.n.
po-princip za vuzrastni hora(roditeli) pochti nikoga ne praviat problem,no za mladi ne e sigurno.
трудна работа, може би с извлечение от банкова сметка, нотариални актове, такива неща.
една приятелка има майка и сестра, които са в Канада от 8-9 години.
отишла на интервю, с поканата от сестра си, документи че има фирма в БГ - НОИ, данъчни и прочее.
- защо искате да отидете в Канада?
- Не съм се виждала със сестра ми и майка ми отдавна.
- Значи не сте толкова близки, чао
а жената наистина нямаше да остава в Канада, ама на, ревеше и се след интервюто.
една приятелка има майка и сестра, които са в Канада от 8-9 години.
отишла на интервю, с поканата от сестра си, документи че има фирма в БГ - НОИ, данъчни и прочее.
- защо искате да отидете в Канада?
- Не съм се виждала със сестра ми и майка ми отдавна.
- Значи не сте толкова близки, чао

а жената наистина нямаше да остава в Канада, ама на, ревеше и се след интервюто.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
да, трудна работа
може да напишеш нотариялно заверено писмо че ще се грижиш за храна, нощувка, мед. застраховка и че ще отседнат при теб. Трябва да докажеш че имаш достатъчен доход. Не е лошо да носят писмо от работодателя че ще им се пази работата и че имат достатъчно ваканция.
може да напишеш нотариялно заверено писмо че ще се грижиш за храна, нощувка, мед. застраховка и че ще отседнат при теб. Трябва да докажеш че имаш достатъчен доход. Не е лошо да носят писмо от работодателя че ще им се пази работата и че имат достатъчно ваканция.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- Rainmaker
ako semeistovoto ostava v bg i gi ubedish che rabotata ti tam e stabilna imash shansove. puskat i mladi hora poniakoga.Slunce написа:A kak da dokaje che ne e potencialen emigrant ?i az imam sushtia vuproz osobeno ako e mlad..no da rechen semen s dete i dobra rabota..?Kak da dokaje vupreki vsichko?
za sujalenie precenkata do goliama stepen e subektivna spored nastroenieto na slujitelia v posolstvoto.
Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.