Аз май този уикенд ще правя сефтето на океана

Благодаря. Дотогава, малко снимки от West Vancouver. Снимките са от миналия уикенд (по-точно от Victoria Day в понеделник).N a n a написа:Eeeeeee, аз очаквах нови снимки /вече летни/, а то... само инфо
![]()
Приятен weekend и да разкажеш после![]()
![]()
povecheto vreme e tvurde studeno za kupaneKirilius написа:Каква е температурата на водата във Ванкувърското море
Водата в Пасифика по тези места е с доста по-свити годишни температурни граници и това е нормално. Все пак неимоверни "услилия" си трябват за да го затоплиш това океанчеRainmaker написа: povecheto vreme e tvurde studeno za kupane
...
Ezerata v BC sa po podhodiashti za plaj i pluvane.
Govoria za Okanagan ValleyMrGeek написа: Относно езерата, като се има в предвид откъде и с каква вода се пълнят, тази идея дето я даваш ми се вижда доста смела и безотговорна![]()
За тях може, аз си мислех, че ми говориш за тези тука, дето се пълнят от ледницитеRainmaker написа:Govoria za Okanagan Valley
moje da e bezotgovorna ideiata, no liatototo e pulno s hora ot Vancouver tam
tova e nai-toplia raion v Canada s temperaturi dostigashti do 40 gradusa liatoto. A na ezerata tam sum vijdal istinski plajove kato po BG chernomorieto.
Samo deto gi niama kapanchetata
Благодаря, Дарки. За влажността не питай, по-влажно място не съм виждалdarklady написа:Ех, MrGeek!
Снимките са разкошни!![]()
![]()
![]()
А колкото до лятото ... ами, радвайте се на слънцето, водата и любовта!
Весело изкарване на един прекрасен уикенд!!!
А, влажността каква е при вас?
Жегата като температури не може изобщо да се сравнява. Тук лятото едва ли вдига повече от 30, като през повечето време средната температура е 25-26 градуса. Поради влажния климат (не знам точно колко е, но не е като в тропическата джунгла) тези температури се усещат малко "по-силно", т.е. дори когато вали и е около 12 градуса, като походя пеш 5 минути и започвам да се потя. Както казах преди, слънцето също е доста силно, което създава допълнително усещане за топлина.ety написа:Като говорите за жега - интересува ме може ли да се сравни с жегата в Пловдив през лятото или не? А за влажност - дайте някакви цифри да се ориентираме. Възможно ли е да не може да се адаптира човек към тамошния климат.
И за сведение в Пловдив също започна лятото с пълна сила - даже и басейните вече работят.
da moje i v Kelowna,no ima i dosta drugi plajove po dolinatabp_de написа:http://okanagan.com/map/
Rainmaker
-za towa li goworim?
Kelowna e w sredata na dolinata za towa li stawa duma ?
mi ne e li malko dale4e ot Van?![]()