Някой може ли да ми даде идея къде мога да намеря торти за детски рожден ден?
Т. е. торти с разни детски картинки и захарни играчки отгоре.
Благодаря предварително на тези, които ще дадат точни отговори
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Ми тук: http://www.timhortons.com/
Струват 24 долара без таксите ама са страхотно изпипани.
Само незнам защо в сайта им не мога да намеря модели на тортите, които съм виждал.
От големите магазини като IGA и SuperC не съм доволен от детските им торти (такива просто нямат).
А за снимките върху торти, работил съм точно такива работи в България и е готино за изненада, но вече сме имали такова нещо. Търся торти с разни рисунки и играчки. Ще видя за споменатите магазини.
Благодаря.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Общо взето масово тортите от всеки голям магазин за безвкусни, най добре, от до тук изброените, според мен, е pâtisserie Première Moisson, за торти с рисунки не много зле са в Лоблаус и в Адонис - (арабелският магазин след коско в ляво).
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...