Помощ-искат ми декларация за съгласие от бивш съпруг!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
SVETLANA

Помощ-искат ми декларация за съгласие от бивш съпруг!!!

Мнение от SVETLANA »

Здравейте на всички! Имам следния проблем,който трябва да реша спешно:Омъжена съм и съпруга ми е водещ кандидат.Преди няколко дни преминахме успешно с него медицинските прегледи.Имам 16годишен син от първия си брак/ бащата на сина ми е чужденец/.Синът ми е включен в семейството,като непридружаващ член,но не е преминал медицински прегледи с нас,защото нямаше издаден международен паспорт/, тъй като за издаването му се изискваше съгласието на бащата,а аз не зная къде се намира той от 94 година. Надявах се, че след като навърши 18 години сина ми ще може да ни последва в Квебек,обаче вчера получихме писмо от Румъния, в което изискват или да представя декларация за съгласие от бащата/невъзможно е да получа такава декларация,защото не знам къде се намира/ за да приемат детето, като непридружаващ член или да подпишем декларация за отказ от спонсорство.ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ!
Аватар
Doktora

Опит за съвет

Мнение от Doktora »

Може би трява да се напише едно писмо до Букурещ ида се обясни проблема като същевременно се питат служителите там какво да се прави съобразно казуса.Те би трябвало да са разбрани хора,но моите впечатления са други.Най-добре питай някой печен по всякакви проблеми-например Линко.
Успех! Док.........
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Помощ-искат ми декларация за съгласие от бивш съпруг!!!

Мнение от VanBC »

SVETLANA написа:... или да подпишем декларация за отказ от спонсорство...
За каква декларация става въпрос? Виж тези 2 теми:
тема 1
тема 2
За същата декларация ли става въпрос? Ако е същата, във въпросните две теми е обяснено за какво става въпрос. Ако е друга, можеш ли да дадеш повече подробности или да цитираш текста на дкларацията?
Obey gravity ... It's the law!
huba

Мнение от huba »

Vlizam v mnogo lichna materia,no da te pitam:Segashnia saprug ne moje li da napravi procedura po osinoviavane na sina ti.Taka shte vi se razreshat mnogo problemi.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Заключено