otnovo za Conjoint de fait

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
pileto

otnovo za Conjoint de fait

Мнение от pileto »

Zdraveite :) Imam edin vupros otnosno Conjoint de fait! :? Znam, 4e e pisano po temata, a i cqla statiq ima, no ne mi stana mnogo qsno slednoto: Ako jivee6 s nqkogo, no ne pod naem i nqmate ob6ta adresna registraciq, dostatu4no li e da se priloji samo deklaraciq ot roditelite? Merci beacoup :wink:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Здравей, след като нямате обща адресна регистрация и не сте под наем, това е основното доказателство, което следва да приложите. Декларацията освен от родителите ви може да бъде подписана и от съседи също. А в подкрепа на тази декларация е хубаво още някое документче да изровите. Колкото повече неща имате, толкова по-добре изглежда кандидатурата ви и е по-малко вероятно да я отхвърлят!!! Знаете, че е трудно доказването на подобен род връзка, но не е невъзможно!!!
Аватар
pileto

Мнение от pileto »

Blagodarq za otgovora emyangels :D Nadqvam se, 4e 6te uspeem da izmislim ne6to! A na vas, mnogo uspeh :wink:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Разровете се много старателно из всички бележки и документи, които имате и може да изкочи нещо, за което дори сте забравили, че го имате!!! От статията се подсетете за различните типове документи и се насочете към тези, които и вие имате. Ако не откриете нищо, пращайте само декларацията, но ви съветвам да имате такава от вашите родители и още една от съседи - по-достоверна да бъде информацията!!!
На нас като ни поискаха документи за доказателство в първия момент се скапах, че няма как да си докажем връзката и всичко пропада. Започнах да мисля по-детайлно, събрах родителите и те да мислят за разни общи документи и за два дни успях да окомплектовам доста доказателства.
Дано да съберете добри доказателства!!!
Успех!!!
orlin
Обратна връзка:

Мнение от orlin »

Na nas koto dokazatelstvo ni posluji preporuka ot rabotodatel v koyato figurira obshtiyat ni adres.
Kraen variant ako ne mojete nikakvi dokumeti da izrovite varshat daje i obshti snimki.
Uspeh !
Заключено