IT jobs in Vancouver #2

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
huba

IT jobs in Vancouver #2

Мнение от huba »

vladi написа:
huba написа:Gore-dolu, v kakva granica? :D
Според мен това е добър въпрос, който можеш да зададеш в ковър летъра. Когато започна аз да наемам хора за мой бизнес, ща бъда по-конкретен. :D :D :D Но принципно може да направиш проучване за средните заплати тук:
http://salary.monster.ca/
(като вероятно трябва да свалиш едно ниво ако нямаш солиден канадски опит).

Виждам,ошлайфал си се в канадския стил на даване на отговор.Аз тия сайтове сам ги гледала и разглеждала милиони пъти и ако исках такава информация , щях да те питам направо "Дай да видя сайт със средните заплати за БК" :lol: :lol: Исках вътрешно инфо.Ама ти се направи , че не разбираш и ми отговори по канадски бла-бла.Мерси все пак за вниманието. :D :D

ПОЯСНЕНИЕ: Дискусията започва с една обява със същото заглавие на vladi в подфорум "Малко обяви", за освобождаващи се работни позиции за програмисти в неговата фирма, която той предстои да напусне.
Извинявам се за вмъкването, но иначе не става ясно за какво иде реч.
Linko
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
miteto
Модератор

Re: IT jobs in Vancouver

Мнение от miteto »

huba написа:
vladi написа:
Според мен това е добър въпрос, който можеш да зададеш в ковър летъра. Когато започна аз да наемам хора за мой бизнес, ща бъда по-конкретен. :D :D :D Но принципно може да направиш проучване за средните заплати тук:

Виждам,ошлайфал си се в канадския стил на даване на отговор.Аз тия сайтове сам ги гледала и разглеждала милиони пъти и ако исках такава информация , щях да те питам направо "Дай да видя сайт със средните заплати за БК" :lol: :lol: Исках вътрешно инфо.Ама ти се направи , че не разбираш и ми отговори по канадски бла-бла.Мерси все пак за вниманието. :D :D
Е ти що питаш, ако кандидатстваш за позиция
"3. Дизайнер с опит в web и с Flash ",
там ги знаеш кви са заплатите: $8/час, нали ти самата ги беше писала :lol: :lol: :lol: Май едно е да се правим на много компетентни пред кандидат-емигрантите, друго е като стане въпрос за истинското положение при заплатите тука, а ?

Влади, страхотно е че се опитваш да помогнеш с такава информация, не се връзвай на заяжданията на някои елементи. Успех в новата работа и още повече $$$ :D :beer:
huba

Re: IT jobs in Vancouver

Мнение от huba »

miteto написа:
huba написа:
vladi написа:

Е ти що питаш, ако кандидатстваш за позиция
"3. Дизайнер с опит в web и с Flash ",
там ги знаеш кви са заплатите: $8/час, нали ти самата ги беше писала :lol: :lol: :lol: Май едно е да се правим на много компетентни пред кандидат-емигрантите, друго е като стане въпрос за истинското положение при заплатите тука, а ?

Влади, страхотно е че се опитваш да помогнеш с такава информация, не се връзвай на заяжданията на някои елементи. Успех в новата работа и още повече $$$ :D :beer:
Ne, ne se interesuvam za disainer s Flash, drugario element " navri si nosa v tova det ne ti e rabota".Inache ti hich ne se zaiajdash.Samo se bazikashe , nal tai? :D :D :D
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

А от кое се интересуваше тогава, другарко "Компетентна съм по всичко, най-вече по това дето хич го не разбирам" ? Аз разбирам че най-вече те подразни това
Vladi написа:Мисля че няма да е преувеличение ако кажа че думата Bulgarian в резюмето, ще е плюс, след моя опит с фирмата, но естествено това няма да е достатъчно.
обаче няма как, ще трябва да го преживееш. Нали се сещаш, никой не е виновен ако си неспособна и все се разминаваш със сладките ИТ-позиции... Ама кви ги говоря и аз, "сладки", то най-много по $8/час се взима в тоя бранш ако си уеб-дизайнер :roll:
huba

Мнение от huba »

miteto написа:А от кое се интересуваше тогава, другарко "Компетентна съм по всичко, най-вече по това дето хич го не разбирам" ? Аз разбирам че най-вече те подразни това
Vladi написа:Мисля че няма да е преувеличение ако кажа че думата Bulgarian в резюмето, ще е плюс, след моя опит с фирмата, но естествено това няма да е достатъчно.
обаче няма как, ще трябва да го преживееш. Нали се сещаш, никой не е виновен ако си неспособна и все се разминаваш със сладките ИТ-позиции... Ама кви ги говоря и аз, "сладки", то най-много по $8/час се взима в тоя бранш ако си уеб-дизайнер :roll:
Нищо не ме е подразнило, скъпо подскачащо мишле. :D :D :D
Обаче ще оставим на малкото ти мозъче и голямата ти фантазия да си спретнат великата теория кой с какво и как се разминава.Щом това те прави велик и щастлив в собствените ти очи. :D :D :D
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ама Хъбче сладко, не се нервирай сега, моля ти се :D Ако не се занимаваш с ИТ, само потвърждаваш титлата си "Компетентна съм по всичко, най-вече по това дето хич го не разбирам" :wink: Ако пък се занимаваш, не бой се, някой ден слънцето ще изгрее и на твоята улица :D
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Мите,
не мисля, че си прав да нападаш така Хуба.
Тя е свестен и точен човек, според мен.
И е дама.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
huba

Мнение от huba »

miteto написа:Ама Хъбче сладко, не се нервирай сега, моля ти се :D Ако не се занимаваш с ИТ, само потвърждаваш титлата си "Компетентна съм по всичко, най-вече по това дето хич го не разбирам" :wink: Ако пък се занимаваш, не бой се, някой ден слънцето ще изгрее и на твоята улица :D
Miteto, moiata ulica e mnogo slancheva, no samo ako mojeshe da vidish kolko e, slanceto na tvoiata shteshe da ti se vidi sivo. :D :D :D Eto otgovorih ti s klishe, tochno ot tezi deto ti nai-gi obichash.Aide zanimavai se sas sobstvenata si osoba.
Vladi ako iska shte mi otgovori.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Щом ти така казваш, сигурно е най-слънчевата :D . Ама не се нервирай сега де, тва за гащите безсилна злобица ли беше или така ми се стори :wink:
Ооо, Хъби, виждам че набързо си редактирала постинга си и частта "A ti si nosi gashti i za $2 ako iskash" си я изтрила. Похвално :beer:
Последно промяна от miteto на Съб Май 14, 2005 2:17 pm, променено общо 1 път.
huba

Мнение от huba »

miteto написа:Щом ти така казваш, сигурно е най-слънчевата :D . Ама не се нервирай сега де, тва за гащите безсилна злобица ли беше или така ми се стори :wink:
Ei, prochete go za gashtite, iazuk. :D :D :D Mnogo si barz. Ne beshe zlobica, ei taka iskah da te bazna :D :D :D Vij che vednaga go iztrih.Haresva mi kato te bazna i da se razpodskachash. :D :D
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Мнеее, аз си подскачам нон-стоп :D Виж сега, даже и някой да е зърнал злобната ти забележчица, няма да се изложиш щото всички те знаят :(
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

IvHaydu написа:Мите,
И е дама.
Ако се проследи развоя на мача по-внимателно ясно се вижда че не miteto почна пръв да стреля, а така наречената дама.
Но като цяло като се замисли човек тя може да си говори каквото си иска, на никого не пречи.
Важно е инфото на Vladi, който се интересува по същество ще намери начин да се оправи !
huba

Мнение от huba »

miteto написа:Мнеее, аз си подскачам нон-стоп :D Виж сега, даже и някой да е зърнал злобната ти забележчица, няма да се изложиш щото всички те знаят :(
miteto i teb te znaiat, ne boi se.Tvoiata zlobica e prosto v druga nasoka.Ti si car na "Vesta e losha, ubiite vestonoseca" :D :D :D I car na klishetata.
:D :D :D

Jane написа:
IvHaydu написа:Мите,
И е дама.
Ако се проследи развоя на мача по-внимателно ясно се вижда че не miteto почна пръв да стреля, а така наречената дама.
A ti sigurna li si v tova?I zapochni otnovo proslediavaneto.
Последно промяна от huba на Съб Май 14, 2005 2:36 pm, променено общо 1 път.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Амиии, никого не искам да убивам, Хъба :wink: Щом ти казваш, няма начин да не съм цар на това или онова. Хъба от всичко разбира и винаги е права :D
huba

Мнение от huba »

Заключено