Според мен това е добър въпрос, който можеш да зададеш в ковър летъра. Когато започна аз да наемам хора за мой бизнес, ща бъда по-конкретен. Но принципно може да направиш проучване за средните заплати тук: http://salary.monster.ca/
(като вероятно трябва да свалиш едно ниво ако нямаш солиден канадски опит).
Виждам,ошлайфал си се в канадския стил на даване на отговор.Аз тия сайтове сам ги гледала и разглеждала милиони пъти и ако исках такава информация , щях да те питам направо "Дай да видя сайт със средните заплати за БК" Исках вътрешно инфо.Ама ти се направи , че не разбираш и ми отговори по канадски бла-бла.Мерси все пак за вниманието.
ПОЯСНЕНИЕ: Дискусията започва с една обява със същото заглавие на vladi в подфорум "Малко обяви", за освобождаващи се работни позиции за програмисти в неговата фирма, която той предстои да напусне.
Извинявам се за вмъкването, но иначе не става ясно за какво иде реч.
Linko
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Според мен това е добър въпрос, който можеш да зададеш в ковър летъра. Когато започна аз да наемам хора за мой бизнес, ща бъда по-конкретен. Но принципно може да направиш проучване за средните заплати тук: http://salary.monster.ca/
Виждам,ошлайфал си се в канадския стил на даване на отговор.Аз тия сайтове сам ги гледала и разглеждала милиони пъти и ако исках такава информация , щях да те питам направо "Дай да видя сайт със средните заплати за БК" Исках вътрешно инфо.Ама ти се направи , че не разбираш и ми отговори по канадски бла-бла.Мерси все пак за вниманието.
Е ти що питаш, ако кандидатстваш за позиция
"3. Дизайнер с опит в web и с Flash ",
там ги знаеш кви са заплатите: $8/час, нали ти самата ги беше писала Май едно е да се правим на много компетентни пред кандидат-емигрантите, друго е като стане въпрос за истинското положение при заплатите тука, а ?
Влади, страхотно е че се опитваш да помогнеш с такава информация, не се връзвай на заяжданията на някои елементи. Успех в новата работа и още повече $$$
Е ти що питаш, ако кандидатстваш за позиция
"3. Дизайнер с опит в web и с Flash ",
там ги знаеш кви са заплатите: $8/час, нали ти самата ги беше писала Май едно е да се правим на много компетентни пред кандидат-емигрантите, друго е като стане въпрос за истинското положение при заплатите тука, а ?
Влади, страхотно е че се опитваш да помогнеш с такава информация, не се връзвай на заяжданията на някои елементи. Успех в новата работа и още повече $$$
Ne, ne se interesuvam za disainer s Flash, drugario element " navri si nosa v tova det ne ti e rabota".Inache ti hich ne se zaiajdash.Samo se bazikashe , nal tai?
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
А от кое се интересуваше тогава, другарко "Компетентна съм по всичко, най-вече по това дето хич го не разбирам" ? Аз разбирам че най-вече те подразни това
Vladi написа:Мисля че няма да е преувеличение ако кажа че думата Bulgarian в резюмето, ще е плюс, след моя опит с фирмата, но естествено това няма да е достатъчно.
обаче няма как, ще трябва да го преживееш. Нали се сещаш, никой не е виновен ако си неспособна и все се разминаваш със сладките ИТ-позиции... Ама кви ги говоря и аз, "сладки", то най-много по $8/час се взима в тоя бранш ако си уеб-дизайнер
miteto написа:А от кое се интересуваше тогава, другарко "Компетентна съм по всичко, най-вече по това дето хич го не разбирам" ? Аз разбирам че най-вече те подразни това
Vladi написа:Мисля че няма да е преувеличение ако кажа че думата Bulgarian в резюмето, ще е плюс, след моя опит с фирмата, но естествено това няма да е достатъчно.
обаче няма как, ще трябва да го преживееш. Нали се сещаш, никой не е виновен ако си неспособна и все се разминаваш със сладките ИТ-позиции... Ама кви ги говоря и аз, "сладки", то най-много по $8/час се взима в тоя бранш ако си уеб-дизайнер
Нищо не ме е подразнило, скъпо подскачащо мишле.
Обаче ще оставим на малкото ти мозъче и голямата ти фантазия да си спретнат великата теория кой с какво и как се разминава.Щом това те прави велик и щастлив в собствените ти очи.
Ама Хъбче сладко, не се нервирай сега, моля ти се Ако не се занимаваш с ИТ, само потвърждаваш титлата си "Компетентна съм по всичко, най-вече по това дето хич го не разбирам" Ако пък се занимаваш, не бой се, някой ден слънцето ще изгрее и на твоята улица
Мите,
не мисля, че си прав да нападаш така Хуба.
Тя е свестен и точен човек, според мен.
И е дама.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
miteto написа:Ама Хъбче сладко, не се нервирай сега, моля ти се Ако не се занимаваш с ИТ, само потвърждаваш титлата си "Компетентна съм по всичко, най-вече по това дето хич го не разбирам" Ако пък се занимаваш, не бой се, някой ден слънцето ще изгрее и на твоята улица
Miteto, moiata ulica e mnogo slancheva, no samo ako mojeshe da vidish kolko e, slanceto na tvoiata shteshe da ti se vidi sivo. Eto otgovorih ti s klishe, tochno ot tezi deto ti nai-gi obichash.Aide zanimavai se sas sobstvenata si osoba.
Vladi ako iska shte mi otgovori.
Щом ти така казваш, сигурно е най-слънчевата . Ама не се нервирай сега де, тва за гащите безсилна злобица ли беше или така ми се стори
Ооо, Хъби, виждам че набързо си редактирала постинга си и частта "A ti si nosi gashti i za $2 ako iskash" си я изтрила. Похвално
Последно промяна от miteto на Съб Май 14, 2005 2:17 pm, променено общо 1 път.
miteto написа:Щом ти така казваш, сигурно е най-слънчевата . Ама не се нервирай сега де, тва за гащите безсилна злобица ли беше или така ми се стори
Ei, prochete go za gashtite, iazuk. Mnogo si barz. Ne beshe zlobica, ei taka iskah da te bazna Vij che vednaga go iztrih.Haresva mi kato te bazna i da se razpodskachash.
IvHaydu написа:Мите,
не мисля, че си прав да нападаш така Хуба.
Тя е свестен и точен човек, според мен.
И е дама.
Ако се проследи развоя на мача по-внимателно ясно се вижда че не miteto почна пръв да стреля, а така наречената дама.
Но като цяло като се замисли човек тя може да си говори каквото си иска, на никого не пречи.
Важно е инфото на Vladi, който се интересува по същество ще намери начин да се оправи !