Искам нещо да работя, ама...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
holy

Искам нещо да работя, ама...

Мнение от holy »

Здравейте съфорумци!

Тук съм вече два месеца и вече ми се иска нещо да работя докато дойде реда ми за КОФИ - чак от Август. Искам до тогава да поработя нещо, но имам 2 проблема. Единият е, че не знам френски и английски, или по-точно знам по 5 думи от двата езика. А вторият ми проблем е, че ме болят ставите и не мога да се захвана с работа където се стои парв по 8 часа или пък се вдигат тежести. Така, като си мисля май освен за надомна работа за друго няма да ме бива. Но дори и за такава работа не знам къде да я търся. Моля ви , ако някой знае по-вече, да ми посочи нещо конкретно. Много ще съм благодарна!
Поздрави!
Холи
Аватар
exquisitus

Re: Искам нещо да работя, ама...

Мнение от exquisitus »

nali si v IT, niama li neshto tam ?
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Re: Искам нещо да работя, ама...

Мнение от iliana »

holy написа:но имам 2 проблема. Единият е, че не знам френски и английски, или по-точно знам по 5 думи от двата езика.
leleeeee
niama da ti e lesno da znae6
mnogo si smela da tragne6 bez ezik
kasmet
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Botzo

Мнение от Botzo »

Frenskiat ili angliiskiat ne sa problem, problemut e sus stavite.
Clarissa

Мнение от Clarissa »

Ima firmi, koito sa skluchili dogovori za pochistvane na ofisi i magazini sled 6 vecherta. Naprimer chisti se Ikea prez noshtta... Vij potyrsi i popitai.
Otdelno razpitai za baby sitting pri bg/rusko govoriashti, kakto i domakinska rabota. Moi poznati sa go pravili i shte popitam kak stava, no shte mi otneme dni. Niakoi ako znae, nai-dobre da postne info pyrva ryka.
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Благодаря ти Кларисса!
Много ще съм ти благодарна за някакво конкретно инфо!
pomiar
Обратна връзка:

Мнение от pomiar »

Holy, az puk znam za pichove deto podrejdat reklamkite v tia Publisac-ove deto poluchavame subota. Stoi se na kratk, verno, no ne iskat ezitsi i ne e tejka rabota (suotvetno i parite ne sa mnogo) :(
Заключено