Няколко въпроса

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lili_Bn

Няколко въпроса

Мнение от lili_Bn »

::
Последно промяна от lili_Bn на Нед Май 22, 2005 8:53 am, променено общо 1 път.
Iveto

Мнение от Iveto »

Akta za rajdane e sys srok na validnost samo 6 meseca taka che ste ti se naloji da si izkarvash nov :wink:
Аватар
precious
Обратна връзка:

Мнение от precious »

За повечето въпроси не мога да дам отговор .... но за акта за раждане съм сигурна, че няма срок на годност, ние пратихме дубликат от 99г. , в него няма какво да се промени. Свидетелството за съдимост ви е с срок 6 месеца обаче ....
Снимките може да ги сложиш в един малък плик например за да не се разпилеят в големия плик.
Успех, дано колегите от форума са по-свежи да отговорят.
:kitty: :cat:
Iveto

Мнение от Iveto »

Vie moje da ste pratili ot 99g akt za rajdane i da e minal s goliam kysmet, no koito i da pitate (estestveno nai-dobre v obstinata) ste vi kajat che akta za rajdane e sys srok na validnost 6 meseca. I az imam takyv ot 98g no ne posmiah da riskuvam da go pratia... Vse pak predpolagam povecheto ot tuk prisystvastite ne iskat da gubiat izlishno vreme...
Botzo

Мнение от Botzo »

Iveto написа:Akta za rajdane e sys srok na validnost samo 6 meseca taka che ste ti se naloji da si izkarvash nov :wink:
Iskam da popitam spetsialno za towa. NA moia akt za razdane nikade ne pi6e dokoga e validen. Az mislih 4e towa za 6 mesetsa e samoza svidetelstvata za sudimost. Az moia akt za razdane koito predstavih be6e ot 94 g. :?: :?:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Правилно мислиш, Боцо, няма никакъв срок за акта за раждане, докато за свидетелството за съдимост наистина е 6 месеца.
И 1000 общински служителки да ми кажат, че има срок на валидност акта за раждане, аз пак ще си твърдя обратното, щото вярвам само на написаното, а не на казаното.
За свидетелството за съдимост срока е установен в Наредба Nо1 от 24.01.2000 г. за организацията и работата на бюрата за съдимост, където буквално е записано следното:

"Чл.36. Свидетелството за съдимост важи за срок 6 месеца от датата на издаването му."

Като ми посочат нещо такова и за акта за раждане, ще повервам.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

няма никакъв срок за акта за раждане
Не зная как само може да се помисли за срок на валидност на такъв документ!!!!! Сякаш датата, часа и година на раждане се сменят на всеки 6 месеца??? Или още по-абсурдното - да сменяваш имената на родителите си!!! :shock: Защо ли има служители, които заблуждават до такава степен? :roll:
Прав си, Линко! И аз ще повярвам само когато ми се посочи съответния член в съответния нормативен документ.
Съвета към всички колебаещи се е да подлагат на съмнение подобни информации. :wink:
Невъзможното е предизвикателство!
Sole

Мнение от Sole »

5. Pisah gi na komp. na latinica, posle otdolu s himikal na kirilica, po-sbito 6te pi6e6
6. Nom de famille - familiata ti
Prenoms - sobstvenoto ti i ba6tinoto

za akta za rajdane - sas sigurnost e validen, i nikade ne pi6e do koga - zna4i bezsro4no
Заключено