Френски език Бургас - за хора които ще заминават за Квебек
-
Френски език Бургас - за хора които ще заминават за Квебек
Търся минимум 2-ма човека за курс по Френски в Бургас . Учителя е мн. добър , който се интересува да ми пише на лична или на е-майла Stanislav_Ch@mail.bg
-
- Обратна връзка:
здравейте и Христос Воскресе на Б-с! ! !
Внимавайте с курсовете по френски език към Алианс Франсез Бургас. през 2003 година есента се записахме на курс по френски там с "преподавателка" Диана не помня фамилията й. Жената си беше чиста парашутистка от София, която не знаеше как се преподава, а постоянната и мисъл беше за пари. е, изкарахме до средата на нивото и след това се отказахме. по-голямата част от курсистите сме вече в Канада.
Наслука и попътен вятър.
Внимавайте с курсовете по френски език към Алианс Франсез Бургас. през 2003 година есента се записахме на курс по френски там с "преподавателка" Диана не помня фамилията й. Жената си беше чиста парашутистка от София, която не знаеше как се преподава, а постоянната и мисъл беше за пари. е, изкарахме до средата на нивото и след това се отказахме. по-голямата част от курсистите сме вече в Канада.
Наслука и попътен вятър.
Vseki s kysmeta si!
- Alabama
- Обратна връзка:
Да,чували сме за тази госпожа.
За щастие,доколкото знам ,сега е друга,която май по-успешно се справя с поверената й мисия. Така или иначе,бургаския Алианс не е най-доброто място за изучаване на френски. Лично мнение,обаче с много примери около мен. Има различни школи с прекрасни преподаватели. И за да не прозвучи като реклама,който се интересува да изпрати ЛС.
Ха,щях да забравя
При изпитите в Алианса в края на курса се полага изпит,който се заплаща от курсиста и оценката от изпита фигурира в документа. Така,че ако сте писали в документите за Виена,че владеете френски на ниво 6/6, а пък в сертификата от Алианса ви се мъдри 3,просто забравете да ви извикат на интервю. Прилагате допълнително документ за още 200 часа и отново чакате
За огромно съжаление мое, сертификат от Алианса тежи повече пред другарите от Квебек от такъв от друга школа. Добрата новина е, че в другите школи наистина може да се научат неща,които след това да са ви от огромна полза.
И понеже съм убедена,че феновете на Алианса ще скочат срещу мен, искам още един път да уточня,че става въпрос за бургаския такъв.

Ха,щях да забравя

И понеже съм убедена,че феновете на Алианса ще скочат срещу мен, искам още един път да уточня,че става въпрос за бургаския такъв.
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
-
..
az za tova vi kazvam che za grupata ni triabvat oshte 2 choveka nai malko... kursa po frenski e mn dobur vse pak hora koito sa karali kursa poznavam i sa naistina dovolni...ako iska niakoi da pita neshto da mi pishe za poveche info