имаме писмо от г-н.Одет но пак нищо

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dgeami

имаме писмо от г-н.Одет но пак нищо

Мнение от dgeami »

Днес получихме писмото в което според думите на г-н Одет трябваше да има резултат от интервюто но уви пак нищо . Пише само че няколкократно се е мъчил да се свърже с нас по телефона но неуспушно /малко странно защото по принцип сме си в къщи и тел.ни изписво входящите обаждания нямаше софийски номер/за да ни каже какъво е решил -минаваме или си оставаме в Бг.Сега трябва ниие да му се обадим в понеделник в хотела за да ни каже резултата.Възможно ли е резултата да е отрицателен как мислите .Нямали някой от хората като нас в графата "ша си помисля и ша ви се обадя "да се е обадил . Моля ви пишете . Благодаря.
Aries

Мнение от Aries »

Според мен, след като направо не ви е отрязъл значи има шансове.
Най-вероятно иска да ви зададе още няколко допълнителни въпроса на френски и да види дали притеснението от интервюто не е било причина за неговото лошо качество :D
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Направо настръхнах като го прачетох това...
Ние още нищо нямаме...
Стискам ви палци и ви желая успех от цялото ми сърце!!!
Дано получите един хубав подарък за Великденските празници!!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

и аз съм от отдела кефиш ма щи звънна . но на мен дори и писмо не изпрати . не знам какво следва . дайте съвет и ако има някакав прогрес моля уведомете ме . също така би било добре да ми дадете телефона му и аз да му званна щото ма кефи и да ми кажете около колко 4аса ще е удобно . щото май ще си ходи доколкото ми е известно следващия месец е друг лаореат интервюиращия .
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

дали не ни забравиха тези хорица?
dgeami

писмо

Мнение от dgeami »

Ето телефона в консулството 02/9699714 . Успех и пишете какво е станало в писмото ни пише да се обадим на 3,4,илили 5май . Не се претеснявайте може би ние бяхме първите в тази графа и затова първи сме получили писмото със сигорност не ви е забравил,
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

na tozi telefon li kaza da mu se obadite? i az shte se obadq okolo 3, 5 ako nishto ne mi prati.
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Ние сме вторите от тази графа!
Ние сме наред да ни звънят или да ни пишат .Казаха две седмици! Утре изтичат! Аз ще си почакам!!!Сигурна съм че или ще се обадят или ще пишат!
kalite...ти си третия от графата... :D имай търпение...И..не се предавай бе човек..горе главата! 8)
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

a bre ne sym se predal ama tyrpenieto mi se iz4erpva. biva li bash v posledniq moment da stavat rabotite?
molq vi ako nqkoi ima napredyk vednaga sa spodeli.
Sliven

Мнение от Sliven »

kakvo stana?Polojitelno li se razviha neshtata? Stiskam vi paltsi i USPEH,ako vse oshte 4akate!!!!
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

да бе нищо не казвате . аз ще звъня утре . и веднага ще ви уведомя .
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Отговорът е даден, продължението на темата е ТУК
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено