преместени интервута май, кво правят тези ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
exquisitus

преместени интервута май, кво правят тези ?

Мнение от exquisitus »

току-6то ми се обадиха и казаха 4е ми местят интервуто от 05.05, мисля на 04.05. обе6таха емайл, които о6те не съм полу4ил. та, може да има и други разместени.
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
zuzi

Мнение от zuzi »

Здравей, Искам да те питам за колко часа са ти определили интервюто на 04.05.? Ние сме на същия ден,но от 15.00 часа. Тия да не би да не са ми получили потвърждението по факса и сега да правят разместване???
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

малко са се побъркали :( пак се обадиха и казаха, 4е се отказват от разместването и пак 6те пратят емайл. wtf ?

да си признае кой кандидат наскоро явил се ги е 6а6нал толкова, та ми се обаждат през половин 4ас ? ;)
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Заключено