Бебе

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mimka71
Обратна връзка:

Бебе

Мнение от mimka71 »

Здравейте на всички!
Имам един много сериозен въпрос и се надявам да можете да ми помогнете!
Знаете ли при пристигане в Канада и предстоящо раждане на бебе, при условие, че първите 3 месеца нямаш право на медицинска осигуровка, колко струва раждането на местна почва? И в кой сайт евентуално мога да проверя и да получа точна информация? :wave:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Мимка,ти ли,бе :oops: Кажи,че питаш за някой друг :wink:
cal

Мнение от cal »

Niakade pisheshe che bremennite imat pravo na bezplatno medizinsko obslujvane v mesetzite predi da ti izleze SINa.
Za sajalenie ne si spomniam kade pisheshe tova. Vij eventualno pri usloviata za izdavane na SIN carta.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

SIN= Social Insurance Number, a za polzvane na zdravno obslujvane ti tryabva Health card. V Ontario edin prestoy v bolnica struva okolo 2 000 CAD, ako si bez zdravna karta, primerno. Napravi si nyakakva zdravna osigurovka, nepremeno, koyato da vaji prvite tri meseca! :idea:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
ik

Мнение от ik »

Ne garantiram za 100% sigurnost, no za bremennite, koito pristigat zdravnoto obslujvane e bezplatno oshte ot parviya im den tuk. Vse pak Kanada iska decata ni, ne zabravyaite, taka che ne se pritesnyavaite. A inache mai imashe tema na Mark po tozi vapros - te sa doshli v 7 mesec i jenata e rodila tuk. Oshte ot letishteto mojete da hodite na bezplatni konsultacii v bolnicata ili pri lekar kakto i na bezplaten ehograf - te sa dva pati za cyalata bremennost v 5 i 8 mesec, ako iskate poveche se plashtat. Za rajdaneto - epiduralnite upoiki i cezarovite secheniya sashto sa bezplatni, taka che nyamaite grija za tova. Edinstveno moje da si platite v bolnicata ako iskate samostoyatelna staya, inache shte vi slojat v 4-ki ili 2-ki. Ako imate poveche vaprosi pishete mi LS - nie imame presen opit s bebetata!!! :D :D
Joy

Мнение от Joy »

На Марк жена му беше родила преди да влезне в сила здравната осигуровка и нищо не им беше струвало. Някъде беше писал за това...
mimka71
Обратна връзка:

Мнение от mimka71 »

Много ви благодаря ! Това доста облекчава нещата! Бях се притеснила, но явно няма причина за безпокойство! :wave: :lol:
Заключено