informazija otnosni intervuto na 22.04

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Suny

informazija otnosni intervuto na 22.04

Мнение от Suny »

Zdraveite prijateli :D Eto 4e sled v4era6nija kupon ,namiram sili da razkaja podrobno kakvo se slu4i na na6eto intrevu .
Intervuto ni be6e от 10.00h,nie bjahme v 9.45 v konsulstvoto na Moskovska 9.Наложи се да из4акаме 20 мин и така в 10.20 превода4ката ни покани да влезнем.Стаята не е голяма ,но пък доста задушевна обстановка се създаде :lol: С влизането се ръкувахме с г-н Одет и с нея.Те ни поканиха да седнем,преди това си оставихме якетата на зака4алката зад нас и седнахме.Да не забравя (4е доста се притеснихме относно облеклото )аз бях с 4ерен панталон,бежава ризка(доста спортна),а мъжа ми с бежав панталон и такава риза-силно спортни:) :D Моя съвет е да се обле4ете както вие ще се 4увствате наи-добре и да бъдете самите себе си!!!Това е много важно!!!И така седнахме и г-н Одет,запо4на да ни обяснява на4ина по който сте проте4е интервюто ни.Бяхме адски притеснени,няма такова изживяване!!!И така,основен кандидат е мъжа ми и се обърна към него-вашия паспорт и си спелувайте имената ,за да няма грешка.Той го направи и се по4на с мен.Интервюто проте4е изцяло задавайки въпроси на него и веднага след това на мен.При него нямаше зна4ение кой е водещ кандидат!!!!!И двамата ни пита еднакво!Задаваше въпроси само по документите!!!Моя мъж се справи блестящо на вси4ки въпроси ,но на 2 рия
въпрос-разкажете ми за вашата сватба ,неговия разказ раз4упи атмосверата , и тя продължи в един приятелски разговор!!!БРАВО, Бай Науме Палара-ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ!!!!!Много съм горда с него!!!!Нашите нива на френски бяха 4/5 ,а англ.9/10.Тъй като аз съм фотограф(но имам и други завършени курсове),това много го заинтригува и ми задаваше въпр.в тази област.Поиска ми на мен и препоръки от фотото + работата която работя в момента.Понеже моя мъж има ЕТ,му поиска вси4ки док и остана адски доволен от тях ,като каза 4е толкова изрядни док.не е виждал до сега.През цялото време на нашите отговори ,Г-н Одет допълваше"перфектно!".!!!!Тава много ни помогна за напред :P
Похвали ни в на4алото за подредбата на док.който сме пратили!!!Е това беше моя работа и много се израдвах!!!!Каза ни 4е говорим много-добре френски и попита къде сме го у4или..Г-н Одет е много мил,любезен и вся4ески се опитваше да ни помогне ако не разберем някоя дума (като намираше синоним на нея)и повтаряаше въпр.на ново-това се слу4и 2 пъти само.Сега е момента да кажа ,4е превода4ката не е там за да ни превежда!!!Тя сверява док.и тяхната достоверност и някак си се полу4и разговор м/у нас 4 мата.
Моя мъж има више образование (актьорско майсторство),но пък се занимава професионално с музика.Там се заформи хубав разговор на тази тема ,къде сири,каква музика харесва.....Последва и въпрос на англ.след като говори дълго с мен ,аз о4аквах мен да попита ,но той погледна мъжа ми ,после мен и каза:мадам няма вас да питам-последва смях от сърце(аз ококорила о4и като пала4инки в о4акване на нов въпрос,което пък изненада мъжа ми)-какви са вашите хобита?Отговора беше пак ПЕРФЕКТЕН от страна на него :wink: Последва "перфектно "и ВУ ЗЕТ АКСЕПТЕ!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Аз хванах БАЙ НАУМ ПАЛАРА за ръка ,погледнахме се ,на мен о4ите ми плувнаха в сълзи(както сега)от ЩАСТИЕ,УСМИВКА до уши и веднага погледнах Г-н Одет.ТОЙ БЕШЕ СЪПРИ4АСТЕН НА НАШАТА РАДОСТ!!!!!!!УНИКАЛНО УСЕЩАНЕ!!!!МНОГО СЕ ВЪЛНУВАМ-НО И МНОГО ТРУД ПОЛОЖИХМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И допълни-аз съм сигурен 4е вие ще успеете да се адаптиарте бързо!!!И 4е виждам 4е искате бързо да заминете,но процедурата е малко дълга и това ще стане пролета ,до година за жалост!!!Вси4ко му разбирахме-говори бавно ,ясно и спокойно!!!
Пита ни (преди това за)сумата с която ще влезнем в Канада,къде ще се установим,какво мислим да работим там.Повреме на разпе4атване на сертификатите (така жадувани от нас)си разговаряхме ...темата беше къде свири мъжа ми-той му отговори и допълни 4е тази ве4ер ще свирвят в клуб.Е,ЕЕЕ не ме пропусна и мен- а вие мадам ще отидете ли с него?Гордо казах ДА ,РАЗБИРА СЕ- и тогава превода4кат допълни нещо от вида ,4е това е много интересно и хубаво изживяаване за съпругите. :lol: :lol: А ,сетих се 4е мен ме попита от колко време дискутираме нашето желание за имиграция в Квебек-този мой отговор му даде и отговор на впр.от колко време сме заедно.На края ни връ4и сертификатите,здарвиса се с нас и ни пожела ви4ко най-хубаво.!!!!!!Интервюто ни продължи цяла ве4ност-40 мин:) :wink: :wink:
А а а ,аз бях подготвила и един албум със снимки ,който аз съм снимала -каза ми 4е ако има време на края ще го погледне. И така дойде края и аз му го подадох пак с миловидна физиономйка :wink:по която той про4ете(нали е страхотен психолог!!!),4е няма да си тръгна преди да е видял снимките(нагли фотографи :lol: ).Разгледаха го ,питаме разни неща по снимките,о4ароваха се и допълни-ВУ ЗЕТ ЮН ТАЛАНТ!!!!!!!!
Какво да ви кажа пове4е :lol:иииииии хи хи хи
Нашето интервю след селекция от страна на двама ни,ни се стори леко т.е напрегнато в на4алото,без страни4ни въпроси(е бяхме се подготвили-история на Канада,Квебек,Монреал,София)-НО !!!!!НИЕ БЯХМЕ ИЗКЛЮ4ИТЕЛНО ПОДГОТВЕНИ ЗА НЕГО ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЖАНА НИКОЛОВА-НАШАТА У4ИТЕЛКА.
Така 4е ,у4ете френски за да не сте изненадани от нео4аквани въпроси.Това е най-големия успех за нашето семейство,което показа 4е е абсолютно мотивирано ,знае какво иска и ще го постигне!!!Г-н Одет много добре преценява хората и бихме могли да кажем 4е на моменти така се взираше в нас(но и ние в него ,не го изпускахме от поглед)4е се опитваше едва ли не да про4ете мислите ни!!!И УСПЯВАШЕ-той найстина разбра ,без да ни попита ,защо искаме да заминем в Канада-Монреал и колко е голяма,,силна и истинска мотивацията ни!!!
А ми ако нещо съм изпуснала,питайте ни!!!!
БЛАГОДАРИМ НА ТОЗИ 4УДЕСЕН ФОРУМ С ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ХОРА ТУК И ЗА 4ЕСТА ДА ПИШЕМ И ДА СМЕ 4АСТ ОТ НЕГО!!!
БЛАГОДАРИМ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!!!
И АКО СМЕ ПОМОГНАЛИ ДОРИ И МАЛКО НА СЛЕДВАЩИТЕ КАНДИДАТИ,СЕ РАДВАМЕ ОТ СЪРЦЕ!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Suny

Мнение от Suny »

PS.
Mnogo e vajno purvoto vpe4etlenie!!!!Budete optimisti,vjarvaite v sebe si i va6ata polovinka,budete 4estni i iskreni i nai-ve4e SEBE SI!!!!
Tova vi garantira uspeh!!!!
Kusmet i mnogo uspehi na vsi4ki!!!!! :thumbsup:
Galine ,stiskame vi palzi za 26.04-ste USPEETE!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Suny i Bai Naum Pawara :wink:
flyfish

Мнение от flyfish »

Това е един от най-хубавите постинги,които съм чела във форума.Благодарим ви и от сърце ви желаем само щастливи мигове оттук нататък :D
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Благодарим ти Съни! Прекрасен разказ! Явно имаш и други талалнти освен фотографията! Желаем ви мигове като този и занапред!
ralitsa

За интервюто?

Мнение от ralitsa »

Здравей, предстои ми явяване на интервю през юни. Много се притесняваме. Четох , че си била подготвена предварително за история, култура и т.н. на Квебек. Можеш ли да ми кажеш откъде да намеря такава информация?
Чувала съм, че е хубаво на интервюто се насят разпечатани обяви за работа? Знаеш ли някакви сайтове?
Благодаря и много късмет занапред!
Suny

Мнение от Suny »

Zdraveite :) :D
Pusnah vi li4no suobstenie!
Заключено