Дайте съвет?!
Дайте съвет?!
..............................
Последно промяна от nobleman на Пет Апр 29, 2005 4:20 am, променено общо 1 път.
Осигурителната книжка ако е изрядна ще свърши идеална работа.Аз бих ти предложила и да си извадиш едно удостоверение от Данъчните служби за декларирани данни през съответните години-например годишни декларации.Моят съпруг има ДЗЗД и не се осигурява.Няма осигур.книжка.Извадихме си такова удостов-е за декларирани данни(става за 1 седмица) и там са посочили,че Еди си кой е собственик на еди си коя фирма и за еди си кои години е подавал еди си какви (при нас патентни )декларации и редовно си е внасял данъците.Изглежда много добре с този зелен печат от дан.служби и много лесно се вади.С този документ минахме и когато подадохме документите във Виена миналата година.Сега само го рефрешнахме
.Успех!

-
док. за ЕТ
Наши приятели също с ЕТ си носиха осигорителна книжка , регистрация на фирма , благодарственни писма от фирми с който работят и накрая ги върнаха за даначна декларация .Поставиха им срок от 1 седмица да я занесат в противен случей няма сертификати.Да видиш как се прави даначна декларация на фирма без дейност със вх.номер и т.н. и то за 1 седмица.Така че носи абсолютно всичко че не се знае какво ще му скимне да ви иска.Това е мой съвет .УСПЕХ
Ми, аз такива писма също мога да покажа на интервюто, ама да
Предполагам,че като собственик на фирма ще бъде много внушително ако покажеш колкото се може повече документи.
Забавих се с отговора, защото чаках моя познат да ми пише какво точно е впечатлило интервюиращия в благодарствените писма. Той ми написа,че е много важно,защото по този начин доказал коректност в отношенията с бизнес-партньорите си и това го е представило в отлична светлина като сериозен бизнесмен,който добре управлява фирмата си. Не е важно от кого са писмата ти,а колко са и какво е тяхното съдържание.Трябва да бъдат преведени,но не е нужно от заклет преводач.
Успех!
Забавих се с отговора, защото чаках моя познат да ми пише какво точно е впечатлило интервюиращия в благодарствените писма. Той ми написа,че е много важно,защото по този начин доказал коректност в отношенията с бизнес-партньорите си и това го е представило в отлична светлина като сериозен бизнесмен,който добре управлява фирмата си. Не е важно от кого са писмата ти,а колко са и какво е тяхното съдържание.Трябва да бъдат преведени,но не е нужно от заклет преводач.
Успех!
NIKOJ NE MOZE DA TI DADE TOVA,KOETO MOGA DA TI OBE6TAJA