Я по-добре да го ударим пак на вицове.
Така де-малко за разтуха след дебатите хубаво ли е тук или е по-хубаво
И така:
Плува си Ноевият ковчег. Докладват на Ной:
- Всичко е нормално, само животните много серат, вонята е ужасна. Може ли да почистим?
Ной помислил и казал:
- Не трябва, нямам такива нареждания от Бог.
След известно време пак му докладват:
- Лайната ни стигнаха до коленете, малките животни вече затъват до уши! Какво да правим? Да почистваме ли?
- Ще изчакаме още! Няма указаня от Бога!
След известно време пак му докладват:
- Става нетърпимо, лайната са ни до гърлото. Ще се изушим вече. Ако не почистим сме обречени на гибел!
Принудил се Ной и дал съгласие да почистят ковчега. Изхвърлили всички лайна зад борда. Всички си отдъхнали и ковчега заплувал нататък.
А лайната си плували по вълните дълго, дълго време, докато на тях се натъкнал Колумб...
Отново вицове
Отново вицове
Песимист- добре осведомен оптимист
Обажда се служител от лотарията:
- Стефан Иванов ли е на телефона?
- Да!
- Вие сте щастливец! Печелите десет хиляди лева, ако отговорите с НЕ на първия ми въпрос! Готов ли сте?
- Да!
Самолет на американска авиокомпания. При пътниците влиза мургав мъж с пистолет в ръката и обявява:
- Дами и господа, запазете спокойствие! Самолетът е отвлечен! Вече може да пушите спокойно...
Мъж излязъл на балкона си и от силното слънце кихнал. Показал се съседът му от долният етаж и казал:
- Наздраве, комшу!
Излязал на балкона си съседа от горния етаж и попитал:
- A, kво пийте бе, комшу?
-Знаете ли защо на хапчетата има разделителна черта?
За да може, ако си прекалено болен и не можеш да го изпиеш, да ти го завинтят с отверка в задника.
Говорят си двама познати:
- Големи проблеми имам, приятелю. Дължа пари на много хора и не знам как да се скрия.
- Ами пусни си брада - предлага вторият.
- А с брада пък колко дължа ...
Тъмна нощ. Селска къща. На вратата се чука...
- Извинете, дърва трябват ли ви?
- Не, благодаря.
И на сутринта дървата ги нямало.
- Стефан Иванов ли е на телефона?
- Да!
- Вие сте щастливец! Печелите десет хиляди лева, ако отговорите с НЕ на първия ми въпрос! Готов ли сте?
- Да!
Самолет на американска авиокомпания. При пътниците влиза мургав мъж с пистолет в ръката и обявява:
- Дами и господа, запазете спокойствие! Самолетът е отвлечен! Вече може да пушите спокойно...
Мъж излязъл на балкона си и от силното слънце кихнал. Показал се съседът му от долният етаж и казал:
- Наздраве, комшу!
Излязал на балкона си съседа от горния етаж и попитал:
- A, kво пийте бе, комшу?
-Знаете ли защо на хапчетата има разделителна черта?
За да може, ако си прекалено болен и не можеш да го изпиеш, да ти го завинтят с отверка в задника.
Говорят си двама познати:
- Големи проблеми имам, приятелю. Дължа пари на много хора и не знам как да се скрия.
- Ами пусни си брада - предлага вторият.
- А с брада пък колко дължа ...
Тъмна нощ. Селска къща. На вратата се чука...
- Извинете, дърва трябват ли ви?
- Не, благодаря.
И на сутринта дървата ги нямало.
Ako iskash da poluchavash, nauchi se da davash!
Там някъде в аМЕРИКАТА се запалил един небостъргач, на който на 22 етаж имало детска градина.
Дошли пожарникарите и разпънали платнището отдолу като накарали всички деца да скочат. Започнали децата. Първо бяло- спасили го. Второ бяла-и него спасили. Скочило едно черно-те дръпнали платнището и то се забило в земята. И така-продължили На черните - махали платнището. Пожара се разгарял и пожарникарите се развикали по едно време:
- Дате по-бързо. Тези изгорелите не ни ги хвърляйте.
Дошли пожарникарите и разпънали платнището отдолу като накарали всички деца да скочат. Започнали децата. Първо бяло- спасили го. Второ бяла-и него спасили. Скочило едно черно-те дръпнали платнището и то се забило в земята. И така-продължили На черните - махали платнището. Пожара се разгарял и пожарникарите се развикали по едно време:
- Дате по-бързо. Тези изгорелите не ни ги хвърляйте.
Песимист- добре осведомен оптимист