dati za INTERVIEW
dati za INTERVIEW
Здравейте всички които чакате и вече ви се е изчакало чакалото за дата за интервю!Моля тези,които имат дати за първата половина на годината пишете ми кога си пуснахте документите и за кога имате дата!!!Или аз бързам,или писъмцето ми има крачета и обикаля там където не трябва!Какво става когато чакаш,а писмо няма и времето минава? 

- crystalice
dati za INTERVIEW

-
- Обратна връзка:
Re: dati za INTERVIEW
Аз си подадох документите на 17.4 с DHL и обратното писмо беше с дата 20,8 което получих след седмица преди края на август ( че интервюто ще ми е втората полувина на 2004 - но не стана) и съм на итревю 20,4 . поканата за която получих първо по e-mail щото ги бях питала какво става и беше на 20,1Veselu6ka написа:Здравейте всички които чакате и вече ви се е изчакало чакалото за дата за интервю!Моля тези,които имат дати за първата половина на годината пишете ми кога си пуснахте документите и за кога имате дата!!!Или аз бързам,или писъмцето ми има крачета и обикаля там където не трябва!Какво става когато чакаш,а писмо няма и времето минава?
но май съм от късметлийте който са хванали 2 ваканции ( август и декември) и голямото преместване на консулството
така че търпение и по - голям късмет
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Здравейте Veselu6ka
Ние си изпратихме документите на 27.01.2004г.
След едно дьлго чакане от 11 месеца
написахме писмо и го изпратихме вьв Viena.
След 2-3 седмици дойде дьлгоочакваното писмо,
което ни уведомяваше че досието ни е затворено
поради липсващо от нас потвьрждение за участие
в интервюто(а ние вьобще не бяхме получили
писмото с поканата.
След два месеца от пьрвото писмо,дойде и
поканата ни
05.05.2005г
Ние си изпратихме документите на 27.01.2004г.
След едно дьлго чакане от 11 месеца

написахме писмо и го изпратихме вьв Viena.
След 2-3 седмици дойде дьлгоочакваното писмо,
което ни уведомяваше че досието ни е затворено
поради липсващо от нас потвьрждение за участие
в интервюто(а ние вьобще не бяхме получили
писмото с поканата.
След два месеца от пьрвото писмо,дойде и
поканата ни

Zdravej,
nie polu4ihme pismoto na 6-ia mesec, iavno sy6to biahme hvanali avgustovskata i dekemvrijskata otpuski. tova be6e predi godina i polovina, no ne viarvam da sa stanali po-byrzi. Niama da e lo6o i da se svyrje6 s niakoj ot po6tata, za da ti kaje kato si polu4i6 pismoto. kogato si polu4avahme barkodovete pismoto be6e prestoialo 1 mesec gore-dolu v na6ata po6ta, neznajno za6to nikoj ne ni go be6e donesyl, jiveem na 50 metra ot centralanata po6ta. Uspeh!
nie polu4ihme pismoto na 6-ia mesec, iavno sy6to biahme hvanali avgustovskata i dekemvrijskata otpuski. tova be6e predi godina i polovina, no ne viarvam da sa stanali po-byrzi. Niama da e lo6o i da se svyrje6 s niakoj ot po6tata, za da ti kaje kato si polu4i6 pismoto. kogato si polu4avahme barkodovete pismoto be6e prestoialo 1 mesec gore-dolu v na6ata po6ta, neznajno za6to nikoj ne ni go be6e donesyl, jiveem na 50 metra ot centralanata po6ta. Uspeh!