Az sum English teacher,250 lv Zaplata v BG

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Sliven

Az sum English teacher,250 lv Zaplata v BG

Мнение от Sliven »

Vijdam,4e iadosah dosta hora s vuprosa za tova kakvo rabotiat v Kanada, a tselta mi beshe razli4na. 4estno kazano, ne razbrah zashto se razgnevihte, kato ne iskate, prosto ne otgovaryaite,no ne zapo4vaite i da se zaiajdate vednaga. Vuprosut suvsem ne beshe kolkope4elite, ne sum i nameknal podobno neshto,no poneje na men mi go otpraviha haplivo, kakvo ta kakvo rabotish ti i kolko pe4elish, ot 5 godini sum uchitel po angliiski i pe4elia 250 bulgarski lev4eta mese4no.Sega ostava da pitate imam li jilishte, emi niamam, pod naem sum. Ako imashe pove4ko hora srd vas , koito da sa trugnali ot takova polojenie ot BG, shtiaha da otsenivat pove4e Kanada.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Споко, човек! Завършила съм филология в БГ и нито ден не работих като даскал, именно защото е подигравка да ми плащат под минимума, който съм си определила за оцеляване! С късмет и по една случайност работих нещо в логистиката - леле, печелех повече от майка ми - лекар, преподавател в медицинска академия, с не знам колко учебници и публикации, доайен в абдоминалната ехография!Хвана ме срам от това положение и се скрих в Канада - даскал да ставам, че то безобразие!
Успех и не се засягай от хорски приказки - всеки има право на собствено мнение!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Zdrasti kolega, kakto se kazva I know what you mean :P Az sashto byah v BG uchitel po angliyski s okolo 250 lv zaplata i dosta brzo ocenih kakvo mi predlaga Canada. Smelo napred! :thumbsup:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Местя темата във Форум Canаdа, защото е естествено продължение, доуточнение или опровержение на предишната ти тема по тези въпроси. Нека са си на едно място.
Даже ми е чудно защо не си постнал това мнение в старата си тема, а си отворил нова.
Но все пак това не е моя работа, явно имаш своите доводи.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ако държиш да продължиш да си учител можеш да изкараш лиценз за English as a Second Language (ESL) Teacher, много се търсят защото много туземци идват, знам че взимат около $17 на час но не са фул тайм, а имат и много вечерни курсове - от 6 до 9 вечерта, нещо такова. Та ще трябва и друга работа да имаш.
Циганите - на Сатурн !
hrimi

Мнение от hrimi »

Ако ще се съсредоточаваш в това направление, то по-добре е да почнеш с лицензирането още от България - по Интернет, както направих самата аз. Спестява време и канадски долари. :wink:
Частен детектив
Заключено