Оооо НЕразумни Юродее

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gozo Shioda

Оооо НЕразумни Юродее

Мнение от Gozo Shioda »

Вземи си намери работа и престани да се занимавасш с глупости между два социала, или след КОФИ-то!
Взми си кажи... "Еиии как се осрах с тая емиграция. Ама как да се прибера на село като всички ще ми се смеят, че само ази си признах че не е тъй както по филмите."

Пък и кажи си...."Е квото и да е по добре е от България и по добре ще става с времето, пък и България (ЮРОДЕ ТЪП) ТОВА Е ВСИЧКО НА 2м ОКОЛО ТЕБ, независи мо къде си"

Пък вземи свърши нещо за децата си и стига си ДРЪНКАЛ Врели Некипели ТУКа !!!!!!!!!!
keri

Мнение от keri »

E nay setne ne6to madro :lol:
dano ne si go napisal za nyakogo konkretno a za mnogoto deto samo mogat saveti da davat ama ne sa izlyazi na ulicata a samo im e zle tuka i vse v BG bilo po hubavo HUBAVO HUBAVO AMA NE SI ODATA!!!!!
bateto

Мнение от bateto »

I az tay vikam ,na vmesto da mi ya hvalyat taya Canada da vzremat da svarshat nyakoya rabota ,da izkarat po dva leva istinski pari,da vlyazat malko v istinskiya givot i stiga sa se pravili na ni luk yali ,ni luk mirisali,deto vikashe dyado mi edno ebane se izkarva ,ama posle srama golyam .
Заключено