Важно питане към живеещите в Монтреал ...... !!!
Важно питане към живеещите в Монтреал ...... !!!
...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:26 pm, променено общо 4 пъти.
-
-
А ЗХАчИ АЗ НЯМАМ ПРАВО НА МЕНИНЕ, МИ НАЛИ И АЗ СЪМ В МОНРЕАЛ...... ИЛИ КВО НЕ СЪМ ЛИ?
ЖИВЕЯ СИ В КОТ ДУ НЕЖ. (бг квартал як) ГОТ МИ Е за квевбек само хубаво думам, .... И ТИ ПАК НЕ МЕ ИСКАш В ПАРТИЯТА!!!!! МА МОЛЯ ТЕ НЕ СТАВАИ арежентиски раСИСЪТ И ДИСКРИминаТОРЪ. мъ ина!и саитъ е мноГО ХУбав - копи пасте ХТМЛ-че имаше ли а?
ЖИВЕЯ СИ В КОТ ДУ НЕЖ. (бг квартал як) ГОТ МИ Е за квевбек само хубаво думам, .... И ТИ ПАК НЕ МЕ ИСКАш В ПАРТИЯТА!!!!! МА МОЛЯ ТЕ НЕ СТАВАИ арежентиски раСИСЪТ И ДИСКРИминаТОРЪ. мъ ина!и саитъ е мноГО ХУбав - копи пасте ХТМЛ-че имаше ли а?
Re: Питане към живеещите в Монтреал ...... !!!
Добра идея, хубаво е че има инициативи за помощ на новопристигналите... Че вече знам за случаи изпатили си с Гоу Ту Канада и ще е добре да има конкуренция и в тая работа. Тай че кип гоинг...Botzo написа:Знаете ли,
аз тук се мъча да направя един сайт ...... който да е от полза за новодошли. Проблема е че аз не знам достатъчно. Това което искам да знам е дали има нужда от него или не.
Кажете ми какво мислите. Предупреждавам че на български все оше има правописни грешки.
http://www.geocities.com/go_to_quebec/
Чакам мнения !
Боцо, хубаво си се захванал, но лошо искаш да продължиш...да не би да искаш тука да ти се сдъвче инфото и ти да го пускаш...що не пробваш да го пишеш както правим ние...Botzo написа:Ми добре ........ аз нямам нищто против. скоро ще преведа на испански и са ми обещали превод на португалски и китайски. Но това което ви моля е да давате инфо. Много трудно от тук намирам чиста и полезна информация .........

Иначе идеята ти е супер...и аз навремето се захванах с тия работи като разбрах че едно момче от село си е продало кравата /а то друго нямаше/ и е платило на адвокат да го "закара в Канада"...колкото повече сме ние /демек такива като нас/, толкова по-малко мародери ще има сред адвокатите...и идеята ти да го направиш и на други езици е просто великолепна...обаче е много, много работа...

Polezno info w tazi nasoka mogat da ti dadat samo hora, koito sa w Kanada, a pi6e6tite takawa informacia, otgowaria6ti na uslowieto da sa tuk, sa mnogo mnogo malko.Botzo написа:...Но това което ви моля е да давате инфо. Много трудно от тук намирам чиста и полезна информация .........
Ina4e tarifite za Platenite uslugi sa interesni, za hora s pari i bez poznati w Kanada sa super daje.
Az li4no oba4e dori i da imah pari, bih predpo4el da si nameria mestata sam i da si izwadia dokumentite sam. Wapros na gledna to4ka. Za wseki wlak si ima patnici.
Kasmet w na4inanieto ! 4e to si e angajira6to.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Филтъра се нарича Пламен. И при регистрацията има предупреждение да не се пишат глупости...на който не му отърва тона в този форум да иде другаде...
Не че ми е много приятно но май наистиа напоследък станахме популярни и всякакви взеха да се включват за да си правят веселба...няма да стане...ще ги трия без да се замислям...и достъп ще отказвам...пък кой каквото ще да си мисли...

Не че ми е много приятно но май наистиа напоследък станахме популярни и всякакви взеха да се включват за да си правят веселба...няма да стане...ще ги трия без да се замислям...и достъп ще отказвам...пък кой каквото ще да си мисли...