Za Canada.Kak?Pomognete mi!
Za Canada.Kak?Pomognete mi!
Molia za sadeistvie i savet.Iskam da zamina za Canada,nezavisimo po kakyv na4in:legalno ili nelegalno.Sys sredno specialno obrazovanie sym,s 10 godini staj po specialnosta.Ne sym semeen.Moga li da sybera neobhodimite to4ki,ako ne kajete mi kakvi sa drugite na4ini ako ne za legalno togava po drugia na4in.Molia za informacia,koito moje da mi pomogne i da me naso4i,da mi dade niakakyv adres na koito moga da potyrsia podrobnosti.Blagodaria predvaritelno na vsi4ki koito iskat da mi pomognat.Jelaia vi mnogo kysmet!
Тодоре,
виж тук http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=50
надявам се да ти стане ясно. Ако събираш точките, добре. Ако не, трябва да търсиш други варианти, един от които е гореспоменатия (от JOY).
виж тук http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=50
надявам се да ти стане ясно. Ако събираш точките, добре. Ако не, трябва да търсиш други варианти, един от които е гореспоменатия (от JOY).
-
Znachi wzimash edna ili po dobre 37 kutii WAKSA ot onaia deto se lyskat pechki s nea.
I SA POCHVASH DA SE VAKSSASH< AMA VAKSASH IAKO, BEZ DA PROPUSKASH NITO EDNO MIASTO. И КАТО СИ СЕ ОЦАПАЛ ЦЕЛИА (може и с малко ако да се понамажеш ако му траеш) СЕ СЛАГАш ЕДНИ УВИСНАЛИ ДЪНКИ И ЕДНА шАПКА НА ОБРАТНО, И ВИКАш АЗ СЪМ БЕЖАНЕЦ ТУК НЕ МИ ЗАчИТАТ МАЛЦИНСТВЕНИТЕ ПРАВА.
И ЕТО ТЕ В КАНАДАААААААААА
I SA POCHVASH DA SE VAKSSASH< AMA VAKSASH IAKO, BEZ DA PROPUSKASH NITO EDNO MIASTO. И КАТО СИ СЕ ОЦАПАЛ ЦЕЛИА (може и с малко ако да се понамажеш ако му траеш) СЕ СЛАГАш ЕДНИ УВИСНАЛИ ДЪНКИ И ЕДНА шАПКА НА ОБРАТНО, И ВИКАш АЗ СЪМ БЕЖАНЕЦ ТУК НЕ МИ ЗАчИТАТ МАЛЦИНСТВЕНИТЕ ПРАВА.
И ЕТО ТЕ В КАНАДАААААААААА
Ima ne6to takova s bezsmislenite otgovori (Kak nyakoy moje da kaje ojeni se i 6te stane tvoyta rabota-tova sa gluposti). Nay dobroto koeto moje6 da napravi6 za sebe si e da si popalni6 dokumentite da si nau4i6 dvata ezika (nadyavam se 4e pone edin znae6) i da si kandidatstva6. Tuk za nesemeyni mladi hora s obrazovanie nezavisimo kakvo (ne e zadaljitelno da e vis6e) davat milo o drago. taka 4e ne slu6ay tapite saveti na nyakoy hora ami si pusni dokumentite i si deystvay po vaprosa. I ako nyakoy ti kaje 4e bez vis6e tuk ne vzimat mu kaji da si e.e znae6 kakvo. Pojelavam ti uspeh i znam 4e kogato 4ovek iska ne6to mnogo i ot sarce go polu4ava.
Samo da dobavya ve4e po nikakav nelegalen na4in ne moje6 da se dobere6 do tuk daje i da doyde6 6te te varnat. Nie ve4e ne sme v 4erniya spisak i tuk se znae 4e v BG se jivee dobre i 4e daje pedalite ne sa goneni nito ot horata nito ot zakona. Taka 4e tova ve4e ne vaji......
Samo da dobavya ve4e po nikakav nelegalen na4in ne moje6 da se dobere6 do tuk daje i da doyde6 6te te varnat. Nie ve4e ne sme v 4erniya spisak i tuk se znae 4e v BG se jivee dobre i 4e daje pedalite ne sa goneni nito ot horata nito ot zakona. Taka 4e tova ve4e ne vaji......
Кери,колкото моят съвет е глупав,защото е примитивен,толкова и твоят е глупав,защото не е верен!
Да,примитивно го казах,но казах това,което е най-реално,а твоите съвети са от областта на фантастиката.Тодор не е като Ботцо в Аржентина...От която ще Латиноамериканска страна да идваше,може и да стане,но НЕ и от Източна Европа!
Покажи ми го този,който сам,неженен и без висше образование е минал!Ако така ставаше,в България млад човек не би останал...
"Учи език,Тоше,щот си нямаш друга работа и се надявай,че ще стане!"
Не създавай напразни илюзии на хората!
Тошко,провери си колко точки събираш и ако събираш с професия и стаж и езици,пусни си първия комплект!Ако и те сметнат,че събираш точките,ще ти пратят втори,ако не получиш,значи трябва да търсиш начин да си увеличиш точките!Това е начина!Има и други програми-можеш да провериш и в Интернет и в специализирана литература-може пък да се класираш по някоя от тях...
Да,примитивно го казах,но казах това,което е най-реално,а твоите съвети са от областта на фантастиката.Тодор не е като Ботцо в Аржентина...От която ще Латиноамериканска страна да идваше,може и да стане,но НЕ и от Източна Европа!
Покажи ми го този,който сам,неженен и без висше образование е минал!Ако така ставаше,в България млад човек не би останал...
"Учи език,Тоше,щот си нямаш друга работа и се надявай,че ще стане!"
Не създавай напразни илюзии на хората!
Тошко,провери си колко точки събираш и ако събираш с професия и стаж и езици,пусни си първия комплект!Ако и те сметнат,че събираш точките,ще ти пратят втори,ако не получиш,значи трябва да търсиш начин да си увеличиш точките!Това е начина!Има и други програми-можеш да провериш и в Интернет и в специализирана литература-може пък да се класираш по някоя от тях...
Последно промяна от Joy на Чет Окт 16, 2003 2:05 am, променено общо 1 път.
Malko si izostanala s infoto mila ot lyatoto na sam za Bg sa namalili to4kite (ne sa ti nujni kakto na men 80 i kusur za6toto sam sama) Mnogo mladi semeystva doydoha i mnogo mladi hora sami takiva da si kaja s obrazovani 6iva6ki xranitelno vkusov i vse tehnikum. I ako ti si ve4e v zavidna vazrast za da nyama6 poznati iz mladite hora az ne sam i imam. I moga da kaja na mom4eto da si nau4i ezika i da si puska pismoto. za6toto imam i poznati deto sa s magistar i mnogo vreme im otne za da stignat do tuk. Taka 4e molya te ne predavay tvoya nespolu4liv emigrantski pesimizam i na horata s jelanie molya te..........!!!!!!!!!
Кери, думите ти само предизвикват усмивка на умиление за наивното ти мислене...
"Несполучлив емигрантски песимизъм"...Виж ти! От какво ли направи толкова умно заключение?
По същество...Кери,може да нямам много познати сред младите хора,но имам познати сред емиграционни служители! Така,че с инфото никак не съм изостанала...Няма спор,че освен образование тук се примесват множество други фактори,като роднински връзки в Канада,предишно пребиваване в страната и езикови курсове тук,самата му професия,а също гимназията,която е завършил,но вероятността да събере дори така точките и още повече да мине процедурата е нищожна!Нищо не му пречи да си провери шансовете като си пусне първия комплект,но пак казвам,шансовете са малки и по-добре да не храни напразни илюзии.
Това не е песимизъм,това е абсолютен реализъм!Целта на този форум е да даде РЕАЛНА представа за нещата,а не такава,каквато ни се иска да бъде!
Интересно,от какво ли направи заключение че съм толкова безнадеждно устаряла?
"Несполучлив емигрантски песимизъм"...Виж ти! От какво ли направи толкова умно заключение?
По същество...Кери,може да нямам много познати сред младите хора,но имам познати сред емиграционни служители! Така,че с инфото никак не съм изостанала...Няма спор,че освен образование тук се примесват множество други фактори,като роднински връзки в Канада,предишно пребиваване в страната и езикови курсове тук,самата му професия,а също гимназията,която е завършил,но вероятността да събере дори така точките и още повече да мине процедурата е нищожна!Нищо не му пречи да си провери шансовете като си пусне първия комплект,но пак казвам,шансовете са малки и по-добре да не храни напразни илюзии.
Това не е песимизъм,това е абсолютен реализъм!Целта на този форум е да даде РЕАЛНА представа за нещата,а не такава,каквато ни се иска да бъде!
Интересно,от какво ли направи заключение че съм толкова безнадеждно устаряла?

- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Za Canada.Kak?Pomognete mi!
Батка по добре не се жени за жена с някаква такава цел. Щом е по някаква сметка макар и малка и взаимоизгодна- началото което ще дадеш на една такава връзка ще ти докара само проблеми :idea: Казвам ти го, като президент на фондация пхихология на брака :llove:todor написа:Molia za ...........iskat da mi ....mnogo kysmet!
Пък и ЦРУ е нищо пред жена с план......