Здравейте,
отдавна имам желанието да отида и живея в Канада. От скоро попаднах в този форум ,но все още съм малко безориентиран от към страна на информацията.
Въпроса ми е следният:
Мога ли да имигрирам в Канада без да имам квалификационен опит? Завършил съм спортно училище, а в момента съм студент в Габрово.
Владея английският над средно ниво.
Искам като за начало да работя като нискоквалифициран работник, като в последствие да запиша и университет.
Възможно ли е това ?
Благодаря предварително
Имиграция - Студент
Za rabotata, ste q raboti6, no....
Bez trudov staj ne moje da sabere6 neobhodimite to4ki za emigratsiq. namiri si trudov staj ot nqkade. Moje da pokaje6 trudov dogovor, ne e zadaljitelno da go dokazva6 samo s trudova knijka.
Ako ti se u4i v Canada sasto ne e problim. Trqbva samo da doide6 tuk. No u4i ezitsi , bez tqh ne stava.
4eti nazad vav fotuma starite temi i ste se orientira6 v protsedurata.
Uspeh!

Bez trudov staj ne moje da sabere6 neobhodimite to4ki za emigratsiq. namiri si trudov staj ot nqkade. Moje da pokaje6 trudov dogovor, ne e zadaljitelno da go dokazva6 samo s trudova knijka.
Ako ti se u4i v Canada sasto ne e problim. Trqbva samo da doide6 tuk. No u4i ezitsi , bez tqh ne stava.

4eti nazad vav fotuma starite temi i ste se orientira6 v protsedurata.
Uspeh!

-
- Обратна връзка:
userz2k Kato si studentv Gabrovo, moje6 li da nameri6 niakoi da pomogne da vzema diploma na jena mi?? Tia e u4ila tam i be6e i ostanala 1 godina. Posle zabremenia i se otkaza. Ve4e e zagubila studentski prava za6toto minaha 10 godini. Sega se okaza, 4e diplomata mnogo ni triabva. Moje6 da otgovori6 i s LS.
-
- Обратна връзка: